• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo tera Stankovića!

Kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković jedan je od petorice fudbalera Intera koje je novi trener Žoze Murinjo stavio na transfer listu!

 Murinjo tera Stankovića!  Izvor: MONDO

Iako je bio miljenik prethodnog šefa Roberta Manćinija, Stankovićeve sve češće povrede, ali i loša forma nisu impresionirale portugalskog stručnjaka, koji će se odreći njegovih usluga u narednoj sezoni.

Medjutim, pojedini beogradski mediji preneli su tvrdnju Stankovićevog menadžera da će "Deki sigurno ostati u Interu uprkos spekulacijama italijanske štampe".

Prema pisanju "Gazete delo Sport", osim Stankovića, koji je na "Đuzepe Meaci" već pune četiri sezone, na spisku "prekobrojnih" igrača naći će se i Argentinac Ernan Krespo, koga je Murinjo već trenirao u Čelsiju. Kakav je bio njihov odnos, najbolje pokazuje činjenica da se Krespo iz petnih žila trudio da se što pre vrati u Milano.

Napadač selekcije Hondurasa David Suazo, takodje će biti stavljen na transfer listu, baš kao i problematični Brazilac Adrijano, koji je zbog problema sa alkoholom i psihozama pozajmljen brazilskom Sao Paolu, a prema poslednjim najavama za njegove usluge zainteresovan je Napoli.

Iz odbrambene linije "neroazura" po Murinjovom ukusu nije još jedan "gaučos" - Nikolas Burdiso, ali obzirom da Portugalac više ceni takozvane ofanzivne bekove, njegov skori odlazak ne predstavlja preveliko iznenadjenje.

Murinjo je na predstavljanju u Interu najavio dolazak samo dva-tri nova fudbalera, ali nije naveo njihova imena. Italijanski mediji odavno spekulišu da se radi o Frenku Lampardu i Didijeu Drogbi iz Čelsija, te Dekou iz Barselone.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC