• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Gavrančić u Zvezdi za petinu plate?

Bivši reprezentativac najverovatnije će u utorak u toku dana da odluči hoće li astronomsku platu da zameni mestom na terenu

 MONDO: Gavrančić u Zvezdi za petinu plate?  Izvor: MONDO

Gospodin Sjomin, sportski direktor kijevskog Dinama, pristao je da bez dinara nadoknade pošalje Gorana Gavrančića u Crvenu zvezdu na šest meseci.

Kako kaže, ne želi da kvari dobre odnose sa Srbima.

U utorak, u toku dana, nekadašnji reprezentativac i član Čukaričkog trebalo bi da odluči da li i on to želi, jer u Beogradu bi mogao da zaradjuje tek peti deo svoje astronomske ukrajinske plate, iako već dugo nije standardan u timu ovogodišnjeg ušesnika Lige šampiona.

Kako MONDO saznaje, Gavrančić je jako blizu da sportske motive stavi ispred finansijskih, tako da će verovatno pomoći Zvezdi u pokušaju da se odbrani dupla kruna.

Da li bi Gavrančić ostao i duže na "Marakani" u slučaju da crveno-beli izbore nove kvalifikacije za Ligu šampiona, bilo bi odlučeno kada i ako se to dogodi, a problem je novi dvogodišnji ugovor sa Dinamom, koji je nedavno potpisao igrač star 29 godina.

MONDO saznaje i da razlog nezadovoljstva sportskog direktora Stevana Dike Stojanovića ne leži u angažovanju bivšeg kapitena tima Gorana Bunjevčevića za savetnika predsednika kluba Toplice Spasojevića.

Spasojević namerava da uskoro oko sebe okupi još ljudi, od kojih bi jedan bio direktor za kadrovska pitanja, a drugi savetnik predsednika za finansije i ulaganja.

Više od Bunjevčevića, Diki smeta to što mu se u posao mešaju finansijeri i sponzori kluba, koji nezavisno od njega kontaktiraju igrače u ime Crvene zvezde, odlučuju o tome ko bi trebalo da dodje, a ko da ode...

To je, pre svega posao za sportskog direktora, koji on obavlja u dogovoru sa šefom stručnog štaba.

"Istina je. Uspostavljaju se razni kontakti mimo mog znanja", izjavio je Stojanović.

Iz Tel Aviva, gde je kompletna ekspedicija crveno-belih u utorak ujutru posetila ambasadora Srbije u Izraelu Miodraga Isakova (inače deklarisanog Partizanovca), i informacija da od dovodjenja trećeg špica Briža, Ibrahima Salua neće biti ništa.

Čelnici Zvezde poklonili su Isakovu dres golmana Ivana Randjelovića sa brojem "1", jer njegov sin trenira fudbal i želi da postane čuvar mreže.

Cela ova priča malo je pomerila iz žiže javnosti blamažu ekipe protiv Spartaka iz Moskve (2:5) u drugom meču na turniru "Kanal 1" uz Izraelu, posle solidne igre sa Dinamom iz Kijeva (1:1).

Zbog igre i rezultata, pet primljenih golova i očajnog utiska, predsednik kluba Toplica Spasojević održao je "bukvicu" igračima, ali i treneru Aleksandru Jankoviću, koji je uoči odlaska u Tel Aviv izjavio kako je rezultat u drugom planu i da je sve podredjeno pobedi nad Partizanom na startu prolećnog dela prvenstva.

Takvo razmišljanje ne deli i Spasojević.

"Nisam znao kako ruskim prijateljima, koji su nas i pozvali ovamo, da objasnim kako smo dopustili da odigramo tako slab meč. To je bilo nedopustivo, jer smo znali da za rivale imamo timove učesnike Lige šampiona", rekao je Spasojević.

Ni trener Janković nije koristio predznak "prijateljska" kao izgovor za "petardu" u golu u direktnom prenosu na mnogim svetskim kanalima.

Po njegovim rečima, nije bitno ko je protivnik, o kojem se takmičenju radi, gde se utakmica igra i pod kakvim uslovima - pet primljenih golova je nedopustiv rezultat, velika sramota! Pored toga, trener je ogorčen na sve pojedince, koji nisu ispunili očekivanja ni u jednom segmentu igre.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC