• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi Tuzlak Huseinović vodi napad Partizana?

Partizan je, po svemu sudeći, dogovorio još jedno pojačane i to u napadu. Reč je o 19-godišnjem napadaču iz Tuzle Saidu Huseinoviću.

 Mladi Tuzlak Huseinović vodi napad Partizana?  Izvor: MONDO

Još jedan stranac u FK Partizan, doduše ovog puta iz bližeg okruženja? Beogradski dnevnik "Sport" piše da je Partizan dogovorio sa tuzlanskom Slobodom transfer 19-godišnjeg Saida Huseinovića!

Prema izvorima "Sporta", transfer iznos 400.000 evra, što i nije previsoka cena s obzirom na to da je Huseinović imao potpisan ugovor sa Slobodom do 2015. godine.

Za Huseinovića su bili zainteresovana još dve kluba nekadašnje "velike četvorke" jugoslovenskog fudbala - splitski Hajduk i zagrebački Dinamo. Huseinović je inače dva puta igrao za seniorsku reprezentaciju BiH, a takođe je igrao i za mlade.

Partizan je do sada doveo trojicu novih igrača - desnog beka Ivana Stevanovića, vezisti iz Tunisa Kamela Zaima i štopera Aleksisa Ngambija, Kamerunca koji je igrao u francuskom Monpeljeu.

Srpski šampion je ostao bez napadača Stevana Jovetića, ali je uspeo da zadrži Senegalca Lamina Dijaru. Od izrazitih napadača Patizan još ima Dragana Čadikovskog, tako da bi dolazak Huseinovića i eventualno Libijca Mohameda Zubije značajno povećao konkurenciju u navalnoj liniji ekipe iz Humske.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC