• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Vojvodina: Uvek igramo čisto!

Fudbalski klub Vojvodina poručuje da sve utakmice igra čisto i da nije tačno da je meč protiv Mladosti u Lučanima bio namešten.

 FK Vojvodina: Uvek igramo čisto!  Izvor: MONDO

Vest o hapšenju prvog čoveka Vojvodine Ratka Butorovića, fudbalere i stručni štab novosadskog kluba zatekla je na pripremama u Medulinu. Uz ogorčenje i nevericu zbog dogadjaja u Novom Sadu, iz FK Vojvodina poručuju da su celu sezonu odigrali čisto i da ih vredja to što se ne ceni njihov znoj i trud.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od razloga privodjenja Butorovića je i utakmica 16. kola tekuće sezone Meridijan Superlige Srbije (odigrana 12. decembra 2007. godine) u kojoj je Vojvodina u Lučanima pobedila Mladost 1:0.

"Kod nas je uvek sve bilo čisto. Fudbalerima je krivo što se sada u negativnom kontekstu pominje ta utakmica, a sami znaju koliko su truda, znoja i želje uložili da dobiju tu i svaku drugu utakmicu. Mi smo bukvalno izginuli da dobijemo tu utakmicu, koja je odlučena u finišu. Ne vidim nijedan razlog da se ta ili bilo koja druga naša utakmica sada dovodi u potanje, jer smo je dobili željom, angažovanjem...Mi ne priznajemo nerešen rezultat i zato uvek hoćemo pobedu, jer nam je cilj titula", rekao je za MONDO tehnički direktor Vojvodine Radisav Rabrenović, koji je sa ekipom u Medulinu.

On je dodao da je bilo i drugih utakmica ove sezone koje je Vojvodina dobijala u poslednjim minutima ili je dolazila do boda u finišu utakmica i poručuje: "Da smo bilo šta radili nečasno pa mi bismo danas glat bili prvaci!".

"Pa, nama je sviran samo jedan penal za celu sezonu, a nijedan igrač protiv nas nije dobio crveni karton", istakao je tehnički direktor Vojvodine.

Rabrenović je preneo da igračima, naravno, nisu prijatne vesti koje dolaze iz Srbije, ali da su svi uvereni da će se, zajedno sa svojim predsednikom na čelu, na kraju sezone radovati tituli prvaka Srbije.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC