• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Karadžić tužio, pa osudio osudu

Predsednik crno-belih izneo stav kluba koji osuđuje odluku disciplinca da Ješića i Đorđevića odstrani iz fudbala.

 PARTIZAN: Karadžić tužio, pa osudio osudu Izvor: MONDO

Nezvanično, disciplinski sudija FSS, Slobodan Pajović, izrekao je kazne predsedniku FK Inđija, Goranu Ješiću, i potpredsedniku FSS, Draganu Đorđeviću.

Zabranio im je rad u fudbalu u narednih šest meseci, po prijavama Tomislava Karadžića i Milovana Đorića, i time im onemogućio da učestvuju na predstojećim izborima.

A onda je upravo predsednik Partizana izneo stav kluba koji osuđuje odluku "disciplinca"?!

"Ne slažemo se sa odlukom, jer je neophodno svima obezbediti isti tretman uoči izborne utakmice. Zalažemo se za demokratske izbore", izjavio je Tomislav Karadžić po završetku sednice Upravnog odbora Partizana održane u sredu.

Karadžić je demantovao pisanja beogradskih medija da se Partizan našao na udaru policije u sklopu istrage o malverzacijama u poslovanju fudbalskih klubova.

"Ta pisanja nisu tačna. Istina je da nas finansijska policija posećuje redovno, ali i da daje pozitivne ocene o funkcionisanju i radu Partizana. I dalje će dolaziti i raditi svoj posao".

Partizan je protiv proširenja Superlige.

Stav kluba iz Humske 1 po pitanju broja članova društva najboljih u sledećoj sezoni je od ranije poznat, a u sredu je i zvanično potvrđen.

"Mi smo protiv, ali ostavićemo Izvršnom odboru FSS da donese odluku. Protiv smo, jer propisi jasno nalažu da odluka o proširenju mora da se donese godinu dana ranije", nastavio je Karadžić.

Prvi čovek crno-belih je dodao i da je Gordan Petrić, pošto mu je aktivirana ostavka na mestu generalnog sekretara, prihvatio funkciju potpredsednika kluba.

"Mi ga oslovljavamo sa 'potpredsedniče', a on se ne buni. Znači da je prihvatio", kroz šalu je objasnio Tomislav Karadžić.

Na sednici UO je bilo reči i o dugo najavljivanoj reorganizaciji i sistematizaciji u Partizanu. Karadžić je naglasio da je od 230 zaposlenjih u klubu, njih 20 dobilo rešenja o prekidu radnog odnosa, a da će ih još toliko dobiti uskoro.

Apostrofirano je da su u planu još najviše tri pojačanja posle dolazaka Stevanovića, Zaima, Ngambija i zvanične promociije Miloša Bogunovića, doskorašnjeg 23-godišnjeg napadača Rada, koji se obavezao na četvorogodišnju vernost.

Prema sajtu transferliga.com, naredni novajlija u Partizanu i definitivno će postati 19-godišnji vezista obrenovačkog Radničkog, Radosav Petrović, koji će ovih dana potpisati petogodišnji ugovor.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC