• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kranjčar: Turke "lomimo" na sredini

Niko Kranjčar smatra da će Hrvati morati da nadigraju ekipu Turske na sredini terena, ako želi da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva.

 Kranjčar: Turke "lomimo" na sredini Izvor: MONDO

"Pokušaćemo da povežemo što više dodavanja na sredini terena, da što više kontrolišemo loptu i tako ćemo savladati Turke", rekao je Kranjčar.

On je dodao da je činjenica da je reprezentacija Hrvatske osvojila prvo mesto u grupi ulila fudbalerima mnogo samopouzdanja i nadu da bi mogli da se plasiraju u polufinale.

"Imamo mnoštvo kvalitetnih fudbalera i veliku šansu da prodjemo dalje. Ovaj tim je mnogo puta pokazao da vredi i spremni smo da to još jednom dokažemo", rekao je Kranjčar.

Hrvatska je osvojila prvo mesto u Grupi B, pobedivši Austriju, Nemačku i Poljsku, a u kvalifikacijama za ovaj turnir pobedili su prošlog novembra na Vembliju u Londonu Englesku sa 3:2.

Kranjčar, koji je postigao vodeći gol protiv Engleske i odigrao sva tri meča u Grupi B, rekao je da je zadovoljan odlukom selektora Slavena Bilića da ga premesti sa mesta veznog igrača u napad.

"Uživam kada igram u napadu, jer sam na početku karijere bio napadač", rekao je Kranjčar.

Hrvatska u nastavku turnira neće moći da računa na napadača Igora Budana i odbrambenog igrača Darija Kneževića, jer su oba fudbalera povredila koleno.

Turska će igrati bez prvog golmana Volkana Demirela, koji je dobio suspenziju od dva meča zbog udaranja napadača Češke Jana Kolera na utakmici Grupe A, koju je Turska dobila sa 3:2.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC