• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prozivka u OFK Beogradu bez direktora

Prošla prvenstvena fudbalska sezona bila je jedna od najlošijih za OFK Beograd i zato sa Karaburme poručuju: "U narednoj sezoni okrećemo drugi list!".

 Prozivka u OFK Beogradu bez direktora  Izvor: MONDO

U klubu sa Karaburme u subotu je izvršena prozivka na kojoj se pojavilo 29 fudbalera, ali ih prvi put na početku priprema nije pozdravio sportski direktor Vlada Bulatović.

Među fudbalerima koji su se javili na prozivku treneru Mihajlu Ivanoviću bila je i nekolicina koja ima dozvolu da napusti OFK, uključujući iskusnog Mitra Novakovića, koji i pored toga što je licenciran za Intertoto kup, ne želi da igra u tom takmičenju.

Što se tiče pojačanja, na spisku želja trenera Ivanovića su jedan iskusan defanzivac, jedan iskusan igrač u veznom redu i napadač. Ivanović je izjavio i da više neće tolerisati neke stvari koje su se dešavala prošle sezone.

"Mislim, a to sam rekao i igračima, da i oni snose dobar deo krivice za razna posrtanja koja smo imali u prošlom prvenstvu. Nisu se dobro ponašali ni među sobom, nisu bili pravi profesionalci, nisu pokazivali dovoljno pravih emocija prema klubu. Zbog interesa kluba neke stvari nisam želeo da vidim. Međutim, sada se situacija menja i od danas okrećem drugi list. Bićemo veoma strog stručni štab", rekao je Ivanović za SOS Kanal.

Ono što je bilo neobično u subotu na Karaburmi je izostanak direktora Vlade Bulatovića. Beogradska sportska štampa objavila je u subotnjim izdanjima da je Bulatović na sednici Upravnog odbora nagovestio odlazak iz OFK Beograda, a razlozi su, za sada, tajna.

Predsednik "romantičara" Momčilo Minić rekao je novinarima da "nije bilo nikakvih nesuglasica na sednici UO" i da svi u klubu daju punu podršku Bulatoviću, kao i da nije tačno da je "usplahiren" napustio sastanak. Bulatović je, tvrdi Minić, uzeo dva dana slobodno da sa porodicom "skokne" do Crne Gore.

Ostao je, međutim, utisak da neke stvari u upravi OFK Beograda "ne štimaju".

Inače, OFK Beograd prvu utakmicu u Intertoto kupu igra 6. jula protiv grčkog Panioniosa, a revanš je sedam dana kasnije. Ako prođu, "romantičari" će se potom nameriti na Napoli.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC