• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Vojvodine: A Zvezda i Partizan!?

Navijači Vojvodine osim ogorčenja zbog hapšenja Ratka Butorovića pitaju nadležne organe šta je Crvenom zvezdom i Partizanom.

 Navijači Vojvodine: A Zvezda i Partizan!?  Izvor: MONDO

Navijači fudbalskog kluba Vojvodina ogorčeni su na policiju i tužilaštvo zbog hapšenja predsednika tog kluba Ratka Butorovića i upravnika sportskog centra "Vujadin Boškov" Milana Čabrića zbog sumnji da su učestvovali u nameštanju rezultata u Meridijan Superligi.

Navijači Vojvodine u saopštenju pitaju šta je sa Crvenom zvezdom i Partizanom, koji su u poslednjih 15 godina osvojili 27 od mogućih 30 titula prvaka.

"Ogorčeni smo zbog montiranog i brutalnog hapšenja", ističu navijači Vojvodine i ocenjuju da ovo "nije prvi put da režim pokušava da nadje krivca u našem klubu, kako bi skrenuo pažnju sa centara moći koje ne smeju da diraju. Ti centri moći i tvorci svih malverzacija u našem fudbalu u poslednjih 60 godina nalaze se u vodećim beogradskim klubovima".

Navijači Vojvodine u saopštenju tvrde da postoje mnogobrojni dokazi koji "nesumnjivo ukazuju na finansijske malverzacije, nameštanja i druge zakulisne radnje" beogradskih klubova.

Dodaje se i da FK Vojvodina u poslednjih 20 godina nije osvojila nijedan trofej, da se u poslednjih osam godina borila za opstanak i da je "postojala opasnost da se klub zbog finansijskih problema ugasi".

"Gle čuda, za sve probleme u našem fudbalu kriva je baš Vojvodina. Ratko Butorović je u nasem fudbalu tek godinu i po dana, i sada se on javnosti predstavlja kao dežurni krivac", piše u saopštenju, koje je potpisano sa "Ujedinjeni navijači Vojvodine".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC