• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Sve za treće kolo

"Naši zadatak i obaveza su kristalno jasni. Moramo sve da uradimo da se plasiramo u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", kaže trener Partizana.

 Jokanović: Sve za treće kolo Izvor: MONDO

Da bi se sredinom avgusta sastali sa Barselonom, Atletiko Madridom, Arsenalom, Liverpulom, Juventusom, ili nekim manje renomiranim timom, fudbaleri Partizana će u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona morati da pokažu da su bolji od prvaka Azerbejdžana ili Makedonije.

Inter iz Bakua i skopski Rabotnički rešavaće 15. ili 16, odnosno 22. ili 23. jula, ko će "na crtu" srpskom osvajaču "duple krune".

Gotovo kompletna ekspedicija crno-belih na Tari, saglasna je da bi zbog blizine bolje bilo odmeriti snage sa Rabotničkim, iako svi tvrde da ni o jednom od potencijalnih protivnika ne znaju skoro ništa!

Na pitanje koga je realnije očekivati za prvu prepreku na putu ka Ligi šampiona, odgovorio je trener Slaviša Jokanović.

"Ne znam šta je realnije, znam samo da Rabotnički ima veći koeficijent na rang listi UEFA. Ne bismo voleli da putujemo u Baku, daleko je... Koga god da smo izvukli i ko god da prođe dalje od ova dva tima, naši zadatak i obaveza su kristalno jasni. Moramo sve da uradimo da se plasiramo u treće kolo",
rekao je Jokanović.

Kapiten Nenad Đorđević ima specifičan ugao gledanja na perspektivu Partizana u kvalifikacijama za takmičenje najboljih na kontinentu.

"Zbog blizine bismo voleli da protivnik bude Rabotnički, ali pošto je azerbejdžanski fudbal u usponu, verovatno ćemo morati u Baku. Ne znam ništa o mogućim rivalima, međutim, još me peče ožiljak iz Azerbejdžana i lepo bi bilo da im se sada revanširamo",
istakao je Đorđević, podsećajući na učešće u (po nas) neslavnim duelima reprezentacija dve zemlje.

Vezni fudbaler Đorđe Lazić bio je konkretan posle žreba: "Ne znam ništa o ovim ekipama, ali moramo da prođemo dalje".

Gotovo preslikan utisak imali su igrači iz mlađe garde Partizana. "Zadovoljni smo žrebom. Skoplje je bliže, ali mislimo da ćemo igrati protiv Intera", uglas su rekli Nenad Marinković i Ivan Obradović.

Tradicionalno, skoro uvek kada se crno-beli pripremaju na Tari, u posetu im sa Zlatibora dođe Radomir Antić. Nije slučajno što je iskusni stručnjak baš u utorak došao u Partizanovu bazu, hotel "Omorika".

"Želim da donesem sreću mom Partizanu i zbog toga se moja poseta poklopila sa žrebom u Nionu. Partizan bi trebalo da zavisi samo od sebe i da ne gleda druge, iako u ovoj rundi nema lakih protivnika",
prokomentarisao je Antić.

Prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona na rasporedu su 29. i 30. jula, a revanši 5. i 6. avgusta.

(izveštač MONDA sa Tare Rade Jakšić, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC