• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Marakani i dalje otvorena pijaca

Nikola Drinčić iz Amkara i Nemanja Vučićević iz Kelna i dalje su na spisku Zvezdinih želja. Keln poslao solidnu ponudu za Nenada Milijaša.

 Na Marakani i dalje otvorena pijaca Izvor: MONDO

Iako je ovog leta dovela dvocifren broj fudbalera, dok su šestorica standardnih prvotimaca iz prethodne sezone napustila klub, Crvena zvezda još nije završila posao u prelaznom roku.

Na pripremama u Sloveniji traje testiranje reprezentativca Malija Murtala Dijakitea, Nikola Drinčić iz Amkara i Nemanja Vučićević iz Kelna i dalje su na spisku želja, ali ono što je trenutno najkonkretnije jeste ponuda koju je Keln poslao za Nenada Milijaša.

Popularni "jarčevi" proletos su izborili povratak u Bundes ligu, a vezni red žele da osnaže dovođenjem pouzdanog igrača crveno-belih, poznatom po jakom i preciznom udarcu. Posle početnih milion i po evra, Keln je ponudio osetno veći novac na ime obeštećenja pa ostaje da se vidi kakav će biti odgovor.

Sportski direktor Goran Bunjevčević više puta je izjavio da sigurno neće prodati i Milijaša i Dejana Milovanovića, koji je pre desetak dana otišao u Lans.

S obzirom na to da je odlazak Segunda Kastilja sigurna stvar, Zvezda bi eventualnom prodajom Milijaša izgubila kompletnu sredinu terena iz prošle sezone. Jasno je da se sa takvom politikom ne osvajaju trofeji...

"Milijaš nije na prodaju, a oko Kastilja ništa nije odlučeno", tvrdi Bunjevčević.

Što se tiče pojačanja, Drinčić verovatno neće stići pre januarskog prelaznog roka. Trener Amkara iz Perma Miodrag Božović rekao je dnevnom listu "Sport" da mu je nekadašnji mladi reprezentativac neophodan.

"Kako da se odreknem najboljeg igrača? U prošlom kolu je pripremio četiri šanse iz kojih smo postigli dva gola. Moje mišljenje ne mora da bude uvaženo, ali začudilo bi me ako bi ga se klub odrekao pre decembra", kaže šef struke drugoplasiranog tima prvenstva Rusije.

Mnogo su veće šanse za realizaciju transfera Nemanje Vučićevića. Ofanzivac koji je pre Kelna nastupao za Minhen 1860, moskovsku Lokomotivu i OFK Beograd nije u krugu nedodirljivih i čeka se samo da uprava novog bundesligaša pristane na ponudu sa Marakane.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC