• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spasojević: Mišković se samo "zamrznuo"

Predsednik Crvene zvezde objasnio je da Marko Mišković nije napustio Upravni odbor kluba, već je samo "zamrznuo" svoj status u tom telu.

 Spasojević: Mišković se samo "zamrznuo" Izvor: MONDO

Predsednik Crvene zvezde Toplica Spasojević izjavio je da crveno-beli "neće dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši Zvezdin ugled ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub", objašnjavajući zašto je nekadašnji prvak Evrope i sveta ostao neutralan prilikom izbora predsednika FSS.

Spasojević je objasnio da Marko Mišković nije napustio Upravni odbor Crvene zvezde, kako je u prepodnevnim časovima objavio MONDO, već je samo "zamrznuo status" u rukovodećem telu.

"Tačno je da je gospodin Mišković bio izričito protiv imenovanja gospodina Karadžića. Odlučio je da privremeno zamrzne svoj status u UO, što znači da on i dalje ostaje član najvišeg klupskog organa. To je njegov lični stav koji svi u klubu poštujemo", rekao je Spasojević, prenosi zvanični sajt crveno-belih.

On je objasnio da je Zvezda preko svog delegata u Skupštini FSS Mileta Tomića ispoljila uzdržan stav prema Tomislavu Karadžiću i Draganu Aci Buliću, jer nijedan od njih nije u predizbornoj kampanji saopštio šta planira da uradi kada dođe na poziciju predsednika.

"Izabrani kandidat nije izneo svoj program pre imenovanja, tako da je ostalo nepoznato šta je njegova vizija, koje su mu ideje, šta je sa razvojem klupskog i reprezentativnog fudbala u Srbiji. Smatramo da je morao da prezentuje strategiju razvoja srpskog fudbala u naredne četiri godine, a za to smo ostali uskraćeni".

Prema rečima Spasojevića, "Zvezda se zalaže za korenite promene u domaćem fudbalu, koje obuhvataju sve strukture Saveza".

"Nećemo sedeti skrštenih ruku ako stvari nastave da tapkaju u mestu, jer je sadašnja situacija nedopustiva. Gospodina Karadžića izabrala je Skupština FSS većinom glasova, ali bez podrške Crvene zvezde. Budite uvereni da nećemo dozvoliti da se u narednom periodu na bilo koji način naruši ugled kluba ili favorizuje bilo koji drugi domaći klub. Odmah ćemo reagovati na odgovarajući način, kao najtrofejniji i najpopularniji klub sa ovih prostora".


Prvi čovek crveno-belih rekao je da su radovi na rekonstrukciji glavnog terena uveliko u toku, kao i da prelazni rok za Zvezdu još nije završen.

"Postavljen je drenažni sistem i radovi bi trebalo da budu okončani u predviđenom roku. Izvođači radova naišli su na izvesne probleme prilikom podizanja prethodne travnate podloge i to je usporilo rad, a ne, kako su neki tvrdili, neizmirene finansijske obaveze prema izvođaču".

"Još nekoliko igrača se nalazi na našem spisku želja. Sportski direktor Bunjevčević radi na pronalaženju zamena igračima koji su otišli u letnjem prelaznom roku. Šef stručnog štaba ukazao nam je na to gde se moramo pojačati, a naš zadatak je da dovedemo odgovarajuće igrače", zaključio je Spasojević i najavio posetu najužeg rukovodstva kluba ekipi i stručnom štabu na pripremama u Sloveniji.

Predsednik Crvene zvezde najavio je za kraj ove nedelje novu sednicu UO.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC