• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-beli rezervisti propustili šansu

Slaviša Jokanović odmorio standardne prvotimce, a šansu pružio fudbalerima iz drugog plana. Rezultat - poraz od Grashopersa 3:1.

 Crno-beli rezervisti propustili šansu Izvor: MONDO

Partizan je i dalje bez pobede na pripremama u Švajcarskoj.

Posle remija sa Rapidom iz Bukurešta (1:1) i poraza od Botafoga (1:2), crno-belima je uzeo meru domaći Grashopers - 3:1 (2:0).

Trener Slaviša Jokanović održao je obećanje, pošto je potpuno ili delimično odmorio standardne prvotimce, a šansu pružio fudbalerima koji su do sada bili u drugom planu. Kako su "rezervisti" odigrali u sredu, utisak je da njihovi renomiraniji saigrači ne bi trebalo da budu mnogo zabrinuti za mesta u timu.

Grashopers je u ranoj fazi utakmice poveo sa 2:0, golovima Argentinca Gonzala Zaratea u 11. i Senegalca Dembe Turea u 12. minutu.

Crno-beli su zaigrali nešto bolje u drugom poluvremenu, kako je Jokanović počeo da vrši izmene, ali gol je ponovo postigao najtrofejniji švajcarski klub - 3:0, strelac Viktor u 58. minutu.

Čast ekipe Partizana spasio je Dragan Čadikovski, koji je 15 minuta pre kraja razbio maler sa prethodnih nekoliko mečeva. U finišu je Đorđe Lazić pogodio prečku, kao i Slaven Stjepanović u prvom poluvremenu, tako da je poraz, uz malo sreće, mogao biti za nijansu blaži.

Partizan je nastupio u sastavu: Mladen Božović, Miljković, Knežević, Ngambi (od 60. minuta Sikimić), Branković (od 60. Obradović), Lazić, Radoslav Petrović (od 60. Fejsa), Aleksandar Petrović (od 46. Ćetković), Maletić (od 60. Paunović), Stjepanović (od 46. Ljajić), Bogunović (od 46. Čadikovski).


Utakmica je odigrana u Soloturnu, pedesetak kilometara udaljenom od Partizanove baze, Špica.

Četvrta, ujedno i poslednja provera u Švajcarskoj na programu je u petak, kada će se Jokanovićevi puleni sastati sa Beitarom iz Jerusalima. Sledi povratak u Beograd, a onda i generalna proba za početak sezone, meč sa francuskim gigantom Lionom u Humskoj 1.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC