• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krčma: Ne bih preuzeo okrnjen tim

Prvi stručnjak mlade reprezentacije poručio je da nikako ne bi pristao da vodi olimpijski tim umesto Miroslava Đukića.

 Krčma: Ne bih preuzeo okrnjen tim Izvor: MONDO

Selektor Miroslav Đukić zatražio je od predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da mu pruži podršku i omogući da na Olimpijske igre u Pekingu povede najjači tim, ili da ga smeni.

Nameće se pitanje ko bi stao na kormilo olimpijaca u slučaju Đukićevog odlaska, a prvi stručnjak mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević poručio je da to nikako neće biti on!

"Trenutno sam na odmoru i uopšte ne razmišljam o Olimpijadi. O tome ko će voditi ekipu i u kojem sastavu, trebalo je da se misli ranije. Moram da podsetim da je Milovan Đorić jedini čovek koji je još pre pola godine predvideo šta će se dogoditi", rekao je Krčmarević beogradskim sportskim listovima.

"Uvek bih pomogao svojoj zemlji, ali ovo je apsurdna situacija. Nisam pripremljen da vodim ovu selekciju, moj spisak bi bio drugačiji za 20 do 30 odsto i pre svega, ne želim da rušim sopstveni integritet".

Krčmarević je podsetio na prethodne OI u Atini, kada je selektor bio Vladimir Petrović. Pižon je prethodno osvojio drugo mesto na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, a onda u Grčku otišao sa prinudnim sastavom. Neke od fudbalera nije čak ni poznavao...

"To je bilo degradirajuće za legendu kakav je Pižon, a onda i za naš Savez. Osetio sam i na svojoj koži šta znači nemati na raspolaganju najbolji tim. Delim stav Đukića da interesi reprezentacije moraju biti ispred klupskih. Sa ugledom nacionalnog tima niko ne bi smeo da se igra", istakao je selektor mladih.

Podsetimo, prvu utakmicu na olimpijskom turniru Srbija igra već 7. avgusta, u Šangaju protiv Australije, a to je za tačno 20 dana.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC