• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celo Smederevo uz "oklopnike"

Gradonačelnik i predstavnik kompanije U.S.S. Serbia izrazili ogorčenje odlukom da Smederevo ne ostane superligaš.

 Celo Smederevo uz "oklopnike" Izvor: MONDO

Bura se ne stišava na Dunavu. Ne samo u taboru "oklopnika", već u celom Smederevu i dalje vlada neverica posle odluke Izvršnog odbora FSS da posle istupanja Mladosti iz Lučana, upražnjeno mesto u Superligi pripadne Banatu.

"Fudbalskom klubu Smederevo mesto je u Superligi, ne samo zbog postignutih rezultata već i zbog onog što nas krasi organizaciono i strukturno", izjavio je gradonačelnik Smedereva, Predrag Umičević.

Govoreći o odluci da Smederevo neće ostati superligaš, potpredsednik FSS, Dragan Đorđević, je rekao da klub nema garancije da će imati podršku sponzora i gradskih vlasti.

Umičević je dodao da je FK Smederevo jedan od samo pet klubova u Srbiji koji poseduje licencu za domaća i UEFA takmičenja.

"U srpskoj istoriji je uobičajeno, kada nekoga najviše volite, da mu dajete svoje ime, što je grad dao svom klubu. Podrška nikada nije izostajala, niti će ikada izostati", naveo je Umičević.

Ogorčenje su pored gradonačelnika, izrazili i predstavnik sponzora kompanije "U.S.S. Serbia", Met Luis, i predsednik kluba, Bojan Bojković.

"U.S.S. Serbia' pruža snažnu podršku FK Smederevu bez vremenskih ograničenja. Nama je vrlo važna podrška lokalnom fudbalskom klubu i nema dileme da će se ona nastaviti. Podsetiću da je naša kompanija generalni sponozor kluba, ali tu su i drugi ozbiljni sponzori, kao što su 'Meser', 'Multiserv', 'Rajfajzen banka', od kojih stižu garancije da neće odustati od sponzorstva", naveo je Met Luis.

"Tužan sam i razočaran zbog odluke Izvršnog odbora FSS da Smederevo ne ostane u Superligi, ali sam istovremeno ushićen revnošću generalnog sponzora i lokalne samouprave da odlučno stanu uz FK Smederevo", rekao je Bojković.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC