• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ: Partizan kreće iz Azerbejdžana

Inter iz Bakua rival je Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

 LŠ: Partizan kreće iz Azerbejdžana  Izvor: MONDO

Slaviši Jokanoviću nije se ispunila želja. Srpski šampion moraće da se spremi za dalek put. Umesto 450 kilometara do Skoplja na noge fudbalerima Rabotničkog, Partizana će putovati u daleki Baku, koji je udaljen od Beograda više od 2.500 kilometara.

Prvi duel u Azerbejdžanu završen je 0:0, a nerešeno je bilo i u revanšu, samo ovog puta 1:1, tako da je zahvaljujući golu postignutom u gostima Inter izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rabotnički je apsolutno dominirao u prvom i na samom početku drugog poluvremena. Dobru igru prvak Makedonije krunisao je u 47. minutu. Akciju je započeo kapiten Blaže Ilioski, sa leve strane je centrirao Minas Osmani, a u strelce se upisao Krste Velkovski.

Medjutim, nakon vodećeg gola domaćin se neobjašnjivo povukao, prepustivši Interu terensku inicijativu za šta je kažnjen u 76. minutu izjednačujućim golom, koji je postigao Čeh Branislav Červenka.

U sudijskoj nadoknadi oba tima ostala su sa po desetoricom na terenu. Ono što je mnogo važnije je da je zbog svadje sa sudijom isključen Urugvajac Valter Guglemone iz Intera, koji će zbog toga sigurno propustiti bar prvu utakmicu.

Partizanovog protivnika u drugom kolu kvalifikacija karakteriše igra kratkih pasova i dosta trčanja, medjutim, po svemu vidjenom crno-beli bi u predstojećem dvomeču, 29. jula u Bakuu i nedelju dana kasnije u Beogradu, morali da opravdaju ulogu favorita.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC