• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Zabrinut sam zbog hapšenja u Beogradu

Novi kapiten Crvene zvezde Ognjen Koroman tvrdi da nije suspendovan, ali da jeste zabrinut zbog hapšenja Radovana Karadžića.

 Koroman: Zabrinut sam zbog hapšenja u Beogradu Izvor: MONDO

On tvrdi da ga trener Zdenjek Zeman nije suspendovao na pripremama u Sloveniji, ali je izjavio da je "zabrinut zbog hapšenja u Beogradu", misleći na privođenje haškog optuženika Radovana Karadžića.

Povodom informacija da je zajedno sa Branimirom Subašićem suspendovan zbog nediscipline, Koroman je u utorak sazvao sastanak sa izveštačima beogradskih medija sa priprema fudbalera Crvene zvezde u Sloveniji, na kojem je rekao da nema govora o tome da je odstranjen iz ekipe, a nije mu ni jasno odakle toliko napisa o tome u štampi.

"Nisam suspendovan! Nije bilo ni razloga za tako nešto. Ružno je sve to što je napisano, možda je to i neka vrsta napada na klub", rekao je Koroman za SOS Kanal.

Nakon što mu je novinar SOS Kanala predočio da je i Zeman rekao da su on i Subašić zaista kažnjeni zbog nediscipline i da ih zato nije uvrstio u tim za pripremni meč sa Dravogradom, Koroman je rekao da je od celog slučaja "napravljena nepotrebna, velika pompa".

"Možda smo nas dvojica, trojica igrača zakasnili u hotel deset, 15 minuta, ali posle 25 dana priprema ne vidim zašto bi nam se to uzelo za zlo. Niko me iz kluba nije kontaktirao, niti mi bilo šta rekao i stvarno ne znam odakle te priče", kaže fudbaler Crvene zvezde.

On je potom još jednom poručio: "Ognjen Koroman normalno trenira i nije suspendovan, samo sam zabrinut zbog hapšenja u Beogradu u ponedeljak".

Zdenjek Zeman u sredu će ostati bez pomoći četvorice igrača na pripremama u Sloveniji. Ekipu će napustiti članovi olimpijske selekcije golman Saša Stamenković, Pavle Ninkov, Nenad Tomović i Vladimir Bogdanović, koji će krenuti put Beograda kako bi se pojavili na prozivci selektora Miroslava Đukića.

Crveno-beli će u sredu uveče, od 20 časova, u Celju odigrati i poslednju, sedmu utakmicu na pripremama protiv istoimenog slovenčkog prvoligaša.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC