• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda gubi na terenu i van njega

Mišković otišao, Spasojević sada nema sredstava da da Bunjevčeviću da bi ispunio Zemanove želje. Posledica - porazi ekipe.

 Zvezda gubi na terenu i van njega Izvor: MONDO

Crvena zvezda je porazom od Celja (2:3) u sredu uveče okončala boravak u Sloveniji.

Posle šokantnih poraza od češke Sigme (0:2) i poljskog Slaska (0:4) neuspeh u duelu sa slovenačkim prvoligašem bio je i očekivan. Posebno jer su poslednjih dana crveno-beli imali "važnija posla" od fudbala (odlazak Marka Miškovića, zakašnjenje i kažnjavanje Koromana, Mijailovića i Subašića).

Pobeda Celja je bila i neka vrsta slatke osvete njihovog trenera Slaviše Stojanovića koji je bio na korak od mesta Zemanovog pomoćnika, ali od toga ga je odvojila "ljubav prema Partizanu".

Slovenci su još jednom Crvenu zvezdu suočili sa već poznatom istinom. Nekadašnji šampion Evrope i sveta nema dovoljno kvalitetan tim za ozbiljnija evropska iskušenja ili vraćanje duple krune na Marakanu.

"Koliko i šta može ovaj tim videće se kad počne sezona. Mislim da je glupo donositi velike zaključke jer su ovo ipak prijateljski mečevi", kaže sportski direktor, Goran Bunjevčević.

Prijateljski ili ne, Zdenek Zeman traži pojačanja koja su mu obećana, a Bunjevčević traži pare da bi ih doveo. Krug se dakle zatvara sa finansijerima kluba i predsednikom Spasojevićem.

Marko Mišković je pre nekoliko dana podneo i pismenu ostavku i jasno je da bez njega neće biti ni para, preko potrebnih Crvenoj zvezdi.

Kad se tako sagleda situacija teško je očekivati pomak, ali videćemo može li Spasojević bez Miškovića da obezbedi Bunjevčeviću budžet za pojačanja, da bi na kraju Zeman obradovao Delije. Podseća na bajku o dedi i repi, zar ne?

Sve u svemu, crveno-beli u ponedeljak 28. jula stižu u Beograd, a pripreme u Austriji i Sloveniji zaboraviće što pre. Zbog poraza, Zemanovog paklenog ritma, nediscipline, manjka pojačanja...

Videćemo da li se po jutru dan poznaje. Sezona za Zvezdu počinje 14. avgusta prvim mečom drugog kola kvalifikacija za UEFA Kup.

Koromanu oduzeta traka

Ognjenu Koromanu je oduzeta kapitenska traka na insistiranje predsednika Toplice Spasojevića zbog izjava na račun kluba i pojedinih rukovodilaca.

To je novinarima koji prate pripreme Crvene zvezde saopštio tim menadžer Bratislav Živković

Posle toga izvesno je da će Ognjen Koroman tražiti od čelnika Zvezde da ga puste u južnokorejski Inčon, čiju ponudu već duže vreme ima na stolu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC