• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić oduševio Firencu

"Ne znam da li imamo najjači, ali znam da imamo najsrećniji tim u Seriji A", izjavio je budući ljubimac navijača Fiorentine.

 Jovetić oduševio Firencu  Izvor: MONDO

Ako je sudeći po pripremnim utakmicama Fiorentine ovog leta, Stevan Jovetić će se naigrati fudbala naredne sezone.

Mladić (18), koji je kao kapiten Partizana nedavno za pet miliona funti prešao u Firencu, oduševio je sve u klubu posle samo nekoliko pripremnih utakmica.

"Mogu da igram na nekoliko mesta, kao "trekvatrista" (napadač sredine trena), pa čak i u špicu napada. Na treneru je da odluči gde želi da me vidi... Jedino mesto na kojem neću igrati je uz levu aut liniju, jer to pripada Adrijanu Mutuu", pokazao je Crnogorac poštovanje za starijeg saigrača, koji bi levu aut liniju mogao da oslobodi samo ukoliko ipak potpiše za Romu.

"Srećan sam kako sam igrao na pripremnim utakmicama do sada. Ispostavilo se da je dolazak u Fiorentinu bio pravi potez. Grad i navijači su me dočekali na najlepši mogući način", zahvalio se Jovetić svima u prestonici Toskane.

"Izabrao sam Fiorentinu, jer je to klub u kojem postoji lep miks iskustva i mladosti. Takođe, znao sam i da trener, Ćezare Prandeli, garantuje moj profesionalni napredak", dodao je Jovetić, za kojeg su mnogi sumnjali da će izboriti mesto u startnih 11.

Dete Partizana sanja da igra Ligu šampiona ove sezone. Za to će morati prvo da preskoči kvalifikacije, doduše samo dvomeč trećeg kola. Jedan od mogućih protivnika u avgustu je i Partizan, naravno pod uslovom da naš šampion prebrodi susrete sa Interom iz Bakua.

"Sanjam da se to i ostvari i da nastupim sa Fiorentinom u grupnoj fazi Lige šampiona. Što se Serije A tiče, samo će rezultati na terenu pokazati ko ima najjači tim. Do tada mogu da kažem da Fiorentina ima najsrećniji tim u Italiji", poručuje mladi Crnogorac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC