• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skolari: Želim četiri trofeja u novoj sezoni

Novi menadžer Čelsija Luiz Felipe Skolari veruje da njegova ekipa ove sezone može da osvoji trofeje u sva četiri takmičenja.

 Skolari: Želim četiri trofeja u novoj sezoni Izvor: MONDO

"Imamo nacionalno prvenstvo, dva domaća kupa i Ligu šampiona. Iako će biti izuzetno teško, pokušaćemo da trijumfujemo u svim takmičenjima, pošto imamo dovoljno kvalitetan tim za to", rekao je Skolari za "Bi-Bi-Si".

Brazilski stručnjak, koji je pre mesec dana na klupi Čelsija zamenio Izraelca Avrama Granta, naveo je da ima dobru saradnju sa igračima.

"Pokušavam da im ulijem samopouzdanje. Ponekad prave greške, ali im stalno govorim da je to normalno, sve dok treniraju kako treba", kazao je Skolari.

Bivši selektor Portugala istakao je da mu je Čelsijeva turneja po Aziji pomogla da uvidi ko će biti ključni igrači tima u sledećoj sezoni.

"Znam na koga najviše mogu da se oslonim. Iza nas je 15 dana priprema i prijateljskih utakmica, u kojima sam video ko će činiti okosnicu tima".

Menadžer Čelsija dodao je da ima još samo nekoliko nedoumica oko ekipe koja će 19. avgusta, u prvom kolu Premijer lige, istrčati na teren protiv Portsmuta.

"Već sada znam kako će izgledati veći deo startne postave. Ako govorimo u procentima, ostalo je da razrešim još 25 odsto nedoumica", zaključio je Skolari.

Fudbaleri Čelsija prošlu sezonu su završili bez osvojenog trofeja. Londonski tim je u prvenstvu bio drugi, iza Mančester Junajteda, ekipe od koje je poražen i u finalu Lige šampiona.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC