• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Ćetković: Partizan moja najveća greška

Mladi crnogorski reprezentativac Marko Ćetković odlazi razočaran iz Partizana, smatrajući da nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna.

 Marko Ćetković: Partizan moja najveća greška  Izvor: MONDO

Dovedeni su u Partizan prošlog leta kao velika pojačanja i velike nade, ali mladi crnogorski reprezentativci Marko Ćetković i Slaven Stjepanović nisu dobili pravu šansu, pa odlaze razočarani iz Humske.

"Bilo nam je jasno od početka priprema da nemamo šta da tražimo. Igrali smo malo na prijateljskom meču sa Zetom, dok sam ja odigrao drugo poluvreme protiv Grashopersa. Nisu me ispoštovali ni kao igrača, ni kao ličnost. Teško je kada dobijete šansu jednom u dva meseca...I sada treniram zbog sebe, imam neke ponude, nadam se da će se sve brzo završiti, jer želim da zaboravim proteklu godinu. Godinu koja je propala, sada krećem praktično od nule", rekao je Ćetković za podgoričke "Vijesti".

Ćetković i Stjepanović nisu licencirani za narednu sezonu, a prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gledaće od kuće, zajedno sa reprezentativcem BiH Darkom Maletićem.

Ćetković kaže da ne želi nikoga da okrivljuje, dodajući da je možda trebalo da se "služi nekim nečasnim radnjama" i da bi tada možda bolje prošao.

"Na početku priprema počeli su da stižu neki novi, neprovereni igrači, dok su sklanjani oni koji su osvojili duplu krunu. To je nezapamćeno, zimus je na ružan način sklonjen Risto Lakić. Nakon toga, mogao sam da pretpostavim da i nama može da se desi nešto slično. Nisam zaboravio da igram fudbal, imao sam priliku da radim sa dobrim trenerima, tako da mogu da krivim sebe. Zapravo i mogu i ne mogu da okrivim sebe, trudio sam se koliko mogu, ali ne želim da se bavim dubljom analizom. Ne želim ni da okrivim trenere Đukića i Jokanovića", kaže Ćetković, koji je priliku dobijao uglavnom u posledjnih 20-ak minuta prošle sezone.

Mladi crnogorski reprezentativac kaže da ima ponuda za nastavak karijere, ali poručuje da "neće ponoviti grešku kao kada je dolazio u Partizan", koju ocenjuje kao "najveću u karijeri".

"Prioritet je odlazak u inostranstvo ", kaže Ćetković i dodaje da mu je povratak u Zetu poslednja opcija, jer smatra da je prevazišao crnogorski fudbal.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC