• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fergi će još dugo voditi đavole"

"Ne mogu da budem trener Junajteda, jer Ferguson i ja ćemo u isto vrijeme završiti karijere. On u 90, a ja u 70. godini".

 "Fergi će još dugo voditi đavole"  Izvor: MONDO

Da li će Žoze Murinjo preuzeti od Aleksa Fergusona Mančester junajted?

Ako se portugalski stručnjak pita - neće! A, razlog nije u tome što ne želi na klupu "crvenih đavola".

Trener madridskog Reala, veče pred susret njegovog tima i vicešampiona Engleske, rekao je novinarima da je nemoguće da preuzme Junajted, jer će on i njegov kolega iz engleskog kluba u isto vrijeme završiti karijere.

"To se jednostavno neće desiti, pošto nas dvojica moramo da završimo trenerske karijere u isto vrijeme. On u 90, a ja u 70. godini", rekao je 50- godišnji Murinjo.

Mediji su već na različite načine počeli da tumače izjavu Murinja. Jedni smatraju da je trener Reala imao namjeru da 24 sata pred prvu utakmicu na Bernabeu dodatno podgrije atmosferu aludirajući na to da 72-godišnji Ferguson već godinama najavljuje odlazak sa Old Traforda i da ga iz sezone u sezonu odlaže.

Ima i onih koji nisu ništa loše vidjeli u riječima Portugalca, niti smatraju da je on želio bilo kakvu poruku da pošalje javnosti, već se jednostavno našalio i tako pokušao da ublaži tenziju, koja vlada pred duel dva kluba.

Prethodnih mjeseci engleski i španski mediji špekulisali su o Murinjovom odlasku iz Madrida na kraju sezone, a kao nova destinacija ozbiljno se pominjao Mančester.

Portugalski stručnjak je i u utorak najavio da će njegov "sljedeći korak biti Premijer liga". On je već u periodu od 2004. do 2007. godine radio u Engleskoj, gdje je sa Čelsijem osvojio dvije titule prvaka države.

(Tanjug, MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC