• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Esjen još jednom: Murinjo mi je kao otac!

Fudbaler Čelsija koji trenutno igra na pozajmici u španskom Realu, Mikael Esjen, ponovo je naglasio da ima odličan odnos sa trenerom Žozeom Murinjom.

 Esjen još jednom: Murinjo mi je kao otac! Izvor: MONDO

Kada je krajem avgusta prošle godine došao na jednogodišnju pozajmicu u Real Madrid, Esjen je španskim novinarima rekao da mu je veoma drago što će ponovo raditi sa Portugalcem, koji ga je 2005. doveo u Čelsi.

"Srećan sma što ću ponovo sarađivati sa Murinjom, koji mi je kao otac", izjavio je tada Esjen i tokom predstavljanja medijima Murinja nekoliko puta nazvao "daddy" - tata.

Video


Pola godine kasnije, poslije 20 utakmica za "kraljevski klub", nekadašnji reprezentativac Gane je ponovio da ima sjajan odnos sa trenerom Žozeom Murinjom:

"Murinjo mi je kao otac i on mi je dao šansu da dođem u Real. Uživam u svakom minutu provedenom u kraljevskom klubu. Potrudiću se da što bolje pomognem ekipi do kraja sezone".

"Murinjo se uvijek smije i stalno je srećan. Radi se o treneru koji nam mnogo pomaže svojim savjetima. Nikada ga nisam vidio tužnog", dodao je 30. godišnji fudbaler sredine terena.

Treneri, zaista, često sa fudbalerima provode više vremena nego njihovi roditelji pa ovakve izjave Esjena uopšte ne treba da čude.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC