• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Fajt" Šukera i Srne zbog Srbije

Predsjednik HNS i kapiten "kockastih" ušli u žestok verbalni sukob zbog raspodjela karata za meč protiv "orlova" u Zagrebu.

 "Fajt" Šukera i Srne zbog Srbije  Izvor: MONDO

Nešto više od mjesec dana ostalo je do duela Srbije i Hrvatske na "Maksimiru" u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Interesovanje za taj meč je ogromno, pa se očekuje da će nastati potpuna jagma za ulaznice.

Kao i uoči svakog duela "kockastih" reprezentativci Hrvatske takođe su se raspitivali koliko će karata dobiti da podijele članovima najuže porodice za meč sa Srbijom.

Navodno je zbog toga izbila žestoka svađa između Davora Šukera, predsjednika Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) i kapitena nacionalnog tima Darija Srne, prenio je "Jutarnji list".

Tokom nedavnog boravka u Londonu na prijateljskom duelu protiv Južne Koreje, Srna i Luka Modrić pitali su Šukera na koji broj ulaznica mogu da računaju, a predsjednik HNS rekao im je da za meč sa Srbijom uopšte neće biti u prilici da ih dobiju, pa čak ni da ih kupe.

Nakon te izjave Srna i Modrić navodno su se posvađali sa Šukerom, upozorili ga da treba da pazi kako se ponaša, a zatim mu je i kapiten Hrvatske žestoko odbrusio: "Onda se ti skini pa istrči protiv Srbije".

Fudbaler Šahtjora reagovao je zapravo identično kao nekada Šuker, dok je nosio dres reprezentacije Hrvatske.

"Šuker? Pa on je uvijek morao da dobije sve što hoće, jer bi u suprotnom rekao da ne igra! Ma, svi su dobili sve što su htjeli, ali, naravno, ako je bilo razumno. Jasno je da nećeš da tražiš hiljadu ulaznica, ali ne možeš ni igraču da daš dvije karte", izjavio je bivši selektor Hrvatske Miroslav Ćiro Blažević.

Jedno je sigurno, "Maksimir" će 22. marta biti krcat, neizvjesno je samo koliko će se rođaka i prijatelja reprezentativaca "lijepe njihove" naći te večeri na stadionu u Zagrebu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC