• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS i HNS: Bez gostujućih navijača!

Predstavnici FSS i HNS održali sastanke na kojima su dogovorili brojne sportske, bezbjednosne i ostale tehničke detalje

 FSS i HNS: Bez gostujućih navijača!  Izvor: MONDO

Tenzija pred duele fudbalera Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo raste iz dana u dan kako se bliži 22. mart i prvi od dva meča.

Da bi u Zagrebu, potom i u Beogradu, sve proteklo bezbjedno i u duhu fer-pleja, krajem januara prošle godine sastale su se delegacije Fudbalskog saveza Srbije i Nogometnog saveza Hrvatske, a u četvrtak 14. februara 2013. izdato je zajedničko saopštenje.

"Predstavnici oba saveza naglašavaju značaj zajedničkog rada i djelovanja i izražavaju duboko uvjerenje da će dobra priprema utakmica koje slijede učiniti ih istinskim fudbalskim spektaklima u kojima će se nadmetati najbolji igrači naših zemalja, a na radost miliona navijača", navodi se u saopštenju.

Na preporuke iz FIFA i UEFA, komšijski savezi odlučili su da ne bude organizovanog vođenja gostujućih navijača u Zagreb i u Beograd (6. septembra).

"Odluka je bazirana na činjenici da se u oba slučaja radi o utakmicama visokog rizika i zaključeno je da je ovo najbolje moguće preventivno djelovanje. Savezi neće organizovati dolazak gostujućih navijača i odustaju od bilo kakvih potreba za potražnjom navijačkih ulaznica za pristalice svog tima", piše u saopštenju.

Dodaje se da će Savez reprezentacije koja gostuje predstavljati samo članovi službenih delegacija u ograničenom broju, o kojem će biti postignut poseban dogovor.

Hrvatska je trenutno vodeća na tabeli Grupe A, zajedno sa Belgijom, dok je Srbija treća sa šest bodova manje od te dvije selekcije, koliko zaostaje i Makedonija.

(MONDO, foto: MN Press/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC