• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez o klin, Teri o ploču

Privremeni trener Čelsija kaže da ne želi da rizikuje sa Džonom Terijem. Teri, pak, vjeruje da može da igra.

 Benitez o klin, Teri o ploču  Izvor: MONDO

Rafael Benitez je pod velikim pritiskom u Čelsiju, svaki njegov rezultat se stavlja pod lupu, ali ni Španac ne pomaže sebi.

Moguće je da je otvorio novi "front" u timu i to tamo gdje ne bi trebalo. Sa Džonom Terijem.

Kapiten Čelsija je bio na klupi u četvrtak uveče u prvom meču osmine finala Lige Evrope protiv Sparte u Pragu (Čelsi dobio 1:0), a poslije utakmice Benitez je rekao da nije želio da reskira sa Terijem, za koga smatra da se još nije potpuno oporavio od povrede koljena.

Teri, međutim, kaže da je potpuno spreman!

"Vrtimo se u krug. Čas mu je dobro, čas nije. Bilo mu je dobro na treningu, nije bilo nikakvih smetnji, ali onda se stanje pogoršalo. Ali, ja moram da upravljam situacijom. Ako ne može da trenira sa ekipom onda ne može ni da popravi kondiciju... U svakom slučaju, Geri Kejhil i Branislav Ivanović se sasvim dobro snalaze u zadnjoj liniji i pohvale za njih dvojicu. Zadovoljan sam obojicom", rekao je Benitez.

Teriju je povrijedio koljeno još početkom novembra u duelu protiv Liverpula kada se Luis Suarez nehotice oslonio na nogu defanzivca Čelsija. Od tada je Teri odigrao samo tri utakmice, a otkako je Benitez šef struke samo dva puta je bio starter.

Moguće je da je ovo poruka Teriju da mu klupa "ne gine" i da će morati dobro da se potrudi da vrati mjesto u startnoj postavi.

U nedjelju, Čelsi očekuje ponovljeni duel FA kupa protiv niželigaša Brentforda. U prvom meču, "plavci" su izbjegli bruku zahvaljujući golu Fernanda Toresa u finišu utakmice, pa su izborili novu.

Za tu utakmicu Benitez će moći da računa i na Davida Luiza, Demba Ba, Viktora Mouzesa i Džona Obija Mikela. Možda će i Teri dobiti priliku da igra od prvog minuta...

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC