• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković plakao zbog lažnog Moratija

Kapiten srpske reprezentacija naseo na šalu čuvenog italijanskog komičara. Stanković "pozdravljen" salvom zvižduka u Torinu.

 Stanković plakao zbog lažnog Moratija Izvor: MONDO

Magazin "Ki" iz Milana tvrdi da je lažni Masimo Morati rasplakao Dejana Stankovića.

U jeku špekulacija oko (ne)odlaska kapitena srpske fudbalske reprezentacije iz Intera, "Ki" je navodno razotkrio šalu čuvenog italijanskog komičara Fiorela.

Prema toj priči, Stankoviću je zazvonio telefon dok se odmarao na plaži. Javio se, a sa druge strane žice je bio glas čoveka koji se predstavio kao Masimo Morati, predsednik Intera.

Moratijev dvojnik je objasnio Stankoviću da u Interu više ne računaju na njega što je, prema tvrdnjama svedoka, Srbinu nateralo suze na oči.

Nedugo po završetku razgovora, telefon iskusnog fudbalera je ponovo zazvonio i isti sagovornik mu je objasnio da je to bila samo šala.

Stanković je kasnije priznao da nije znao da je reč o šali i da je naseo.

Šala je šala, i to reprezentativca Srbije ne treba da brine. Ono što treba da ga brine je da, koliko god to želeo, direktor Juventusa Žan Pol Blan očigledno neće moći da ga dovede.

Pre nekoliko dana Blan je izjavio da će pokušati da angažuje Stankovića u zavisnosti od reakcije navijača kada Srbin izađe na teren stadiona "Olimpiko" u Torinu tokom "Tim trofea".

U utorak je održan triagonal, a reakcija navijača Juventusa je bila očekivana - Stankovića su "pozdravili" salvom zvižduka.

Od ranije je poznato da pristalice "stare dame" ne žele bivšeg igrača Crvene zvezde i Lacija u svojim redovima, jer ih nije ispoštovao kada je odlazio iz rimskog kluba.

Tada je, prema njihovoj tvrdnji, potpisao predugovor sa Juventusom, ali ipak otišao u Inter. Taj gest nisu zaboravili, pa su oštro protestvovali protiv njegovog dovođenja u Juventus.

Sada su ruke direktora Blana vezane.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC