• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Verder me nije ubedio da odustanem

"Pitali su me da li sam baš siguran da želim da idem", prepričava Tošić. Herta se žalila, ali Kačar ide u Kinu po cenu da bude morao da se vrati.

 Tošić: Verder me nije ubedio da odustanem  Izvor: MONDO

Konačno! Duško Tošić i Gojko Kačar otputovaće u četvrtak iz Beograda za Peking, a potom u Šangaj gde se nalazi ostatak olimpijske reprezentacije Srbije.

Ipak, ostaje pitanje kada će im se, posle konačne odluke FIFA da klubovi moraju da puste igrače mlađe od 23 godine u Peking, priključiti i tandem iz Nanta - Filip Đorđević i Stefan Babović.

Dok u FSS čekaju vesti iz Francuske, mogu bar malo da odahnu, jer su Tošić i Kačar svakako najozbiljniji kandidati za startnih 11 protiv Australije, 7. avgusta.

"Još jednom su pokazali da imaju veliku želju da igraju za Srbiju na Olimpijskim igrama. Bio bih srećan da dođu do naše seldbe u Šangaj 2. avgusta", nada se Đukić u izjavi za "Sportski žurnal".

"FIFA je rekla svoje, ali klubovi imaju pravo žalbe. Očekujem, ipak, da dođu", dodao je Đukić, svestan mogućnosti da se neki od njih četvorice u međuvremenu vrati iz Kine.

Ta mogućnost "visi" nad glavom Gojka Kačara iz Herte.

"Idem...", izjavio je Gojko Kačar za "Sport".

Ali...

"Razgovarao sam sa direktorom Diterom Henesom. Rekao mi je da mogu da se pridružim olimpijcima. Ipak, ne putujem sasvim bezbrižan, jer se Herta žalila na odluku FIFA i u ponedeljak se čeka reakcija", otkrio je Kačar.

To znači da će, ukoliko klubovi dobiju spor, on morati momentalno da se vrati u Hertu, makar to bilo na dan finala fudbalskog turnira u Pekingu.

"Ako se to dogodi, moraću da se vratim", rekao je Kačar.

Dušku Tošiću je lakše, jer se Verder nije žalio.

"U Verderu su mi prvog dana rekli da mogu da idem, tek kada dobiju papir od FIFA. Kada je dokument stigao, pitali su me da li sam baš siguran da želim da idem, podsećali me da su pripreme prošle, da kasnim... Pokušavali su da me ubede da ne idem, ali nije bilo šanse da odustanem", otkriva Tošić za "Žurnal".

"Nisam igrao na OI u Atini 2004. godine jer sam bio premlad, u Londonu 2012. ću biti previše star, tako da mi je ovo poslednja prilika da učestvujem na Olimpijskim igrama i želim da je iskoristim. Želim da igram za Srbiju. Fudbalski tim je prvi stigao u Kinu, ali nameravamo poslednji da se vratimo. Ne želim za džabe da idemo na drugi kraj sveta, ostajemo do kraja!", poručio je Tošić optimistički.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC