• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Obradović je zatvorena knjiga

Selektor srpskih "olimpijaca" ne želi da špekuliše šta se u kratkom roku dogodilo sa navodnom povredom mladog fudbalera crno-belih.

 Đukić: Obradović je zatvorena knjiga Izvor: MONDO

Levi bek Partizana Ivan Obradović prvo je dobio dozvolu da napusti pripreme olimpijske reprezentacije Srbije, da bi samo nekoliko dana kasnije odigrao celu prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Intera u Bakuu.

Selektor Miroslav Đukić ne želi da špekuliše šta se u kratkom roku dogodilo sa navodnom povredom mladog fudbalera.

"Apsolutno nemam nikakav komentar. To je njegova lična odluka i stvar Partizana, a za mene zatvorena knjiga", izjavio je Đukić za "Večernje novosti".

Strateg "A" i olimpijskog tima objašnjava šta se dešavalo na pripremama.

"Obradović dva dana nije trenirao. Kada sam ga pitao kako se oseća i da li može, dobio sam odgovor - ne. Požalio se na bolove i lekaru reprezentacije, a on nije mogao da garantuje da će igrač Partizana biti spreman, kao ni Pavle Ninkov".

Đukić demantuje da je u pitanju dogovor sa crno-belima, da im za važne utakmice ne odvede baš sve igrače koji su mu potrebni

"Kada igrač kaže da ne može i da nije spreman da trenira, onda je sve jasno. Ja sam 'presekao' i vratio ga klubu, jer nikoga neću da teram da na silu igra za reprezentaciju Srbije".

Partizanu naredne nedelje predstoji revanš utakmica sa Interom, a "olimpijci" Zoran Tošić i Ljubomir Fejsa propustiće taj i eventualni prvi meč trećeg kvalifikacionog kola.

Konačan spisak od 18 fudbalera koji će nastupiti na OI u Pekingu, Đukić će saopštiti dan-dva posle trening utakmice sa ekipom Šangaja, zakazanom za 4. avgust.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC