• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk Split se plaši Zvezde!

"Samo da ne idemo u Beograd na noge Crvenoj zvezdi. Voleo bih što lakšeg protivnika, ali koji je to lakši?", izjavio je Vučević za "Jutarnji list".

 Hajduk Split se plaši Zvezde!  Izvor: MONDO

Trener splitskog Hajduka Goran Vučević nikako ne bi voleo da na žrebu u petak za protivnika dobije Crvenu zvezdu u okviru drugog pretkola Kupa UEFA.

"Samo da ne idemo u Beograd na noge Crvenoj zvezdi. Voleo bih što lakšeg protivnika, ali koji je to lakši? Nema više lakih rivala", izjavio je Vučević za "Jutarnji list".

"Bili" su u prvoj utakmici prvog pretkola protiv Birkirkare (4:0) napravili ogroman korak ka narednoj rundi najmasovnijeg evropskog takmičenja, pa im revanš u četvrtak uveče u Takvali predstavlja puku formalnost.

"Daću priliku rezervnim igračima da se nametnu, ali moram podvući da nismo na Maltu došli na izlet", dodao je Vučević, koji je u igračkoj karijeri, osim kluba sa "Poljuda" nastupao i za Barselonu, Meridu i Keln.

Poslednji put dva tima iz jugoslovenske "velike četvorke" odigrala su finale Kupa 1991. godine, kada su uspešniji bili Splićani pogotkom Alena Bokšića.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC