• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković ponovo u Laciju?

Italijanska štampa bavi se mogućnošću trampe Tijago - Dejan Stanković, dok je predsednik Lacija priznao da bi rado vratio srpskog veterana.

 Stanković ponovo u Laciju? Izvor: MONDO

Imenom novog kluba Dejana Stankovića špekuliše se otkako je Žoze Murinjo preuzeo Inter. Dani i nedelje prolaze, ali kapiten srpske reprezentacije i dalje je član zvaničnog prvaka Italije.

Ubedljivo najviše se pričalo o transferu u Juventus, kojem se protive navijači "stare dame". Bez obzira na to, pojavila se sveža informacija da bi Stanković mogao da pređe u Torino, i to u zamenu za Portugalca Tijaga.

Podloga za tu kombinaciju pronađena je u potrebi Intera za jednim veznim igračem po Murinjovom ukusu, a Tijaga je upravo on pre četiri godine doveo u Čelsi. Moguće je, ipak, da od toga ne bude ništa, a da crno-plavi dres obuče dosadašnji član Lacija Kristijan Ledezma.

Ako Stankovića neće navijači Juventusa, koje je "ispalio" prilikom prelaska iz Lacija u Inter, izgleda da bi ga u Rimu rado prihvatili kao povratnika.

Prošlo je tačno deset godina od Dekijevog transfera iz Crvene zvezde, a predsednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je da bi voleo da ga vidi u svom timu.

"Ako se dogovorimo, zašto da ne", rekao je Lotito, priznavši da "nebeskoplavi" prate kako se razvija situacija u Interu.

Sigurno je da bi Stanković u slučaju povratka u Lacio morao da prihvati smanjenje plate, s obzirom na to da je 2004. godine stigao u Inter kao zvezda prelaznog roka i da Rimljani sada spadaju u "treću ligu" Evrope po finansijskoj moći.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC