• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Procenti nisu Stojićevi, već Radovi"

Sa Banjice poručeno da FK Rad, a ne Ranko Stojić, polaže pravo na procente obeštećenja od budućih transfera Milivojevića, Pantića i Dimitrijevića.

 "Procenti nisu Stojićevi, već Radovi" Izvor: MONDO

Prvi čovjek "građevinara" prvi se odazvao apelu rukovodstva Crvene zvezde upućenom predstavnicima igrača.

Potpredsjednik kluba Slaviša Kokeza najavio je redefinisanje dogovora sa menadžerima oko procenata od prodaje fudbalera, a Ranko Stojić, finansijer Rada, istog dana kontaktirao sportskog direktora Zorana Stojadinovića i došao u Ljutice Bogdana na razgovor.

Fudbalski agent, koji je godinama prvi čovjek FK Rad, zastupnik je Luke Milivojevića, Aleksandra Pantića i Miloša Dimitrijevića, bivših igrača tog kluba.

Rukovodstvo superligaša sa Banjice oglasilo se u nedjelju ujutro saopštenjem za javnost i preciziralo da je u medijima netačno formulisano da procenti od dalje prodaje njih trojice idu lično Stojiću.

Najvažniji dio teksta dostavljenog MONDU prenosimo u cjelosti.

"Informacija da gospodin Ranko Stojić kao fudbalski agent polaže pravo na određene procente obeštećenja od daljih transfera bivših igrača FK Rad koji trenutni igraju u FK Crvena zvezda nije tačna jer je to pravo definisano ugovorima i isključivo se nalazi u vlasništvu FK Rad".

"Prilikom transfera igrača Miloša Dimitrijevića, Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića iz FK Rad u FK Crvena zvezda ugovorima o transferu definisana su međusobna prava i obaveze koja između ostalog definišu i određene procente koji pripadaju FK Rad od daljih transfera navedenih igrača", poručeno je sa Banjice.

Dogovorom dva kluba prvobitno je zagarantovano da će od sljedećeg transfera Luke Milivojevića Rad dobiti 40 odsto, Aleksandra Pantića 35 odsto, a Miloša Dimitrijevića 30 odsto, ako iznos za koji napusti Crvenu zvezdu bude veći od 300.000 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC