• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odović: „Nismo efikasni“!

Trener Zvijezde iz Gradačca nezadovoljan realizacijom stvorenih šansi svoje ekipe.

 Odović: „Nismo efikasni“! Izvor: MONDO

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca srećno su došli do boda u jučerašnjem susretu 19. kola Premijer lige BiH protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva. Gosti su vodili sve do sudijske nadoknade, ali je onda Pavle Sušić postigao gol (1:1) za osvajanje jednog boda.

Trener Zvijezde Milomir Odović zadovoljan je osvojenim bodom, s obzirom na to kako se kretao rezultat utakmice. Ipak, nije krio nezadovoljstvo neefikasnošću svojih igrača.

„Kako se odvijala utakmica, mislim da smo već u prvih 15 minuta trebali postići dva gola. Promašimo previše šansi. Slavija je kaznila naše promašaje i definitivno je to ekipa koja je stasala. Mi smo igrali bez trojice važnih igrača Husića, Moranjkića i Pandže, što se vidjelo u našoj igri“, kazao je Odović za sarajevske medije i dodao:

„Stvorili smo dosta šansi i u drugom dijelu utakmice, ali jednostavno nismo imali preciznu realizaciju. Tako nam je bilo i protiv Borca iz Banjaluke. Ne uspijevamo ostvariti pobjedu iako smo puno bolji od protivnika, jer slabo iskorištavamo prilike“, zaključio je Milomir Odović analizu meča sa Slavijom.

U narednom kolu Zvijezda gostuje kod Zrinjskog u Mostaru koji je sinoć doživio katastrofu u Banjaluci (5:1) izgubivši od Borca.

“Mi idemo u Mostar kako bi prikazali našu igru, bez obzira ko nam je protivnik. Ja očekujem pobjedu. Iskreno, srećan sam što ekipa stasava, što igra dobro i stvara šanse, a nadam se da će i rezultati doći kao plod tog dobrog rada”, kazao je strateg tima iz Gradačca.

Nakon 19 odigranih kola u Premijer ligi BiH, Zvijezda se nalazi na 14. mjestu sa 19 bodova, tri više od GOŠK-a koji se nalazi u zoni ispadanja iz elitnog ranga. Bod više ima Travnik, a po dva više imaju Rudar iz Prijedora i Velež iz Mostara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC