• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija: "Lešinari" izvinite, htio sam peti!

Četvorostruki strelac Borca u pobjedi nad Zrinjskim (5:1), Nemanja Bilbija, izvinio se navijačima za burnu reakciju prilikom izlaska s terena.

 Bilbija: "Lešinari" izvinite, htio sam peti! Izvor: MONDO

Sjajni napadač Banjalučana tvrdi da je shvatio svoju grešku, a opravdanje je pronašao u silnoj želji da odličnu partiju kruniše još jednim golom.

Svoj vanserijski talenat napadač crveno-plavih je pokazao u više navrata, a ovaj put je zablistao punim sjajem i protiv Mostaraca iz četiri šuta dao četiri gola.

Pogledajte pogotke.

Bilbija je za "Press RS" poručio da je ovo samo početak golgeterske serije, ali je ipak prvo želio da pojasni kako nije želio ništa loše gestikulacijom prilikom zamjene.

"Nakon prospavane noći shvatio sam da sam pogriješio. Morao sam da ispoštujem navijače i da ih, prilikom izlaska sa terena, pozdravim. Ali, biće prilike da se pomirimo! Žao mi je što se to desilo, želio sam da ostanem u igri, htio sam i peti gol. Srećom ništa se ružno nije desilo i nadam se da mi niko neće zamjeriti", rekao je napadač Banjalučana.

Posljednji put na Gradskom stadionu, četiri gola postigao je Senad Lupić prije 25 godina u pobjedi nad Vojvodinom (6:1).

"Nisam to znao i jako mi je drago što sam uspio da ponovim taj podvig. Nisam još svjestan da sam postigao četiri gola i mogu samo da zahvalim saigračima što su mi to omogućili".

Borac je sa tri pobjede i remijem najuspješniji tim proljećnog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine. Sada slijedi Radnik u Bijeljini?

"Svakako nas očekuje teško gostovanje, Radnik je kvalitetan tim, pobijedio je Široki Brijeg sa 4:0…Ali, mi u Bijeljinu idemo s namjerom da pobijedimo jer znamo da imamo jednu od najboljih ekipa u ligi".


Prethodnih nedjelja svašta se događalo u Borcu, koji bi uskoro napokon trebao da dobije novo rukovodstvo.

"U našoj igri protiv Zrinjskog, zbog svega je bilo mnogo inata! Do petka uveče smo imali sastanke, iznad glava nam je visila suspenzija i nije se znalo hoćemo li uopšte igrati utakmicu. Uspjeli smo da se izdignemo iznad svega i ostvarimo veličanstvenu pobjedu. I mi i Banjaluka zaslužujemo da se problemi napokon riješe i da mirnih glava uđemo u nastavak prvenstva".

Bilbija je na kraju izrazio nadu da je selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić gledao susret sa "plemićima".

"Neću da se namećem, ali nadam se pozivu u A reprezentaciju BiH. Znam da je konkurencija u napadu žestoka, ali mi niko ne može uskratiti pravo da se nadam pozivu. Pa makar za neku prijateljsku utakmicu", zaključio je Bilbija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC