• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milivojević na operaciji, Milijaš na poštedi

Crvena zvezda upisala je pobjedu protiv Radničkog 1923, ali je na izvjesno vrijeme ostala bez reprezentativnog veziste i kapitena zbog povreda.

 Milivojević na operaciji, Milijaš na poštedi Izvor: MONDO

Luka Milivojević je tokom jednog vazdušnog duela u subotu na meču protiv Kragujevčana zaradio lom nosne kosti zbog čega će morati na operaciju.

Tek poslije obavljenog hirurškog zahvata znaće se koliko će reprezentativac Srbije morati da odsustvuje, ali je već sada sigurno da neće biti u sastavu tima za mečeve sa Hajdukom u srijedu i Smederevom tokom vikenda u Superligi, prenose beogradski dnevni sportski listovi.

Prema nekim prognozama on bi mogao da odsustvuje deset dana, a nakon povratka na teren sigurno će morati da nosi zaštitnu masku.

Na istom meču Nenad Milijaš je zbog udarca glavom prilikom pada zaradio lakši potres mozga, a na kratko je bio i u nesvijesti.

Na pregledima na Urgentnom centru nije ustnovljena nikava teža povreda, pa je kapiten propustio trening ekipe u nedjelju.

Njemu je u utorak zakazana kontrola, nakon koje će biti poznato da li će moći da konkuriše za mjesto u timu u srijedu, na meču protiv Kuljana u 21. kolu Superlige.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC