• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matan: U baražu želim "lale" ili Mađare

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je baraž za plasman na Evropsko prvenstvo u Belgiji 2014. godine.

 Matan: U baražu želim "lale" ili Mađare Izvor: MONDO

Izabranici selektora Bore Matana su na kvalifikacionom turniru u Bratislavi pobijedili Norvešku (4:0), remizirali sa Slovačkom (4:4) i poraženi od Azerbejdžana (2:3), ali su izborili dodatne kvalifikacije.

Iza naše grupe u Belgiju će putovati Azerbejdžan, čija je reprezentacija sastavljena mahom od Brazilaca, te Belgija (domaćin), Italija, Rusija, Španija (branilac titule), Portugal, Češka i Slovenija.

U baražu će zaigrati BiH, Mađarska, Slovačka, Rumunija, Hrvatska, Srbija, Holandija i Ukrajina. Žrijeb je rasporedu 3. jula, a BiH se neće moći sastati sa Slovacima...

"Ukoliko bismo za protivnike dobili Holandiju ili Mađarsku, mislim da bismo imali velike šanse za prolaz dalje. Uostalom, vidio sam ko se sve plasirao u baraž i zaista se nikoga ne bojimo, jer se radi o selekcijama ranga sličnog našem, ali mislim da bi nam jedna od ove dvije reprezentacije najviše odgovarala stilom igre", rekao je selektor BiH za sarajevsko "Oslobođenje".

Ovo su futsal "zmajevi" koji su izborili plasman u baraž za EP: Bahrudin Omerbegović, Alen Lalić (kapiten), Dražen Novoselac, Nermin Kahvedžić, Maid Ramić, Maris Skuman, Stanislav Galić, Marin Šunjić, Ivan Matan, Nijaz Mulahmetović, Anel Radmilović, Mario Aladžić i Slaven Novoselac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC