• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa: Smanjenje kazne Ibrahimoviću presedan

Sportski direktor Katalonaca Andoni Zubizareta iznenađen odlukom UEFA da Šveđaninu ukine suspenziju uoči prvog meča četvrfinala Lige šampiona.

 Barsa: Smanjenje kazne Ibrahimoviću presedan Izvor: MONDO

Andoni Zubizareta je rekao da se nada će Evropska fudbalska unija poslije smanjenje kazne Zlatanu Ibrahimoviću po istom kriterijumu donositi odluke i u budućnosti.

Ibrahimović je zbog crvenom kartona u prvom meču osmine finala protiv Valensije trebalo da propusti prvi meč protiv Barselone u Parizu, koji se igra u utorak, ali je UEFA prošle nedjelje prihvatila žalbu Parižana i umanjila kaznu švedskom reprezentativcu sa dvije na jednu utakmicu.

"Smanjenje kazne Ibrahimoviću je presedan. Nadam se da će od sada UEFA imati iste kriterijume za ovakve slučajeve. Poznajemo Ibrahimovića, on je veliki igrač, postiže golove, brz je i posjeduje zavidnu tehniku. PSŽ je sa njim definitivno bolji tim", rekao je Zubizareta.

Barselonu će na tom meču sa klupe predvoditi Tito Viljanova, koji se poslije više od dva mjeseca odustva vratio iz Njujorka, gdje je bio na terapijama pošto mu je u decembru odstranjen tumor pljuvačne žlijezde.

"Njegov dolazak predstavlja povratak u normalu. Bili smo u teškoj situaciji, ali sada je Tito sa nama i to je dobar znak", rekao je sportski direktor Barse.

Prva četvrtfinalna utakmica Lige šampiona između Pari sen Žermena i Barselone igra se sutra od 20.45 časova na stadionu "Park prinčeva" u Parizu.

(Tanjug, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC