• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Hajduku hoće sve osim Srba

Predsjednik splitskog Hajduka predlaže regionalnu ligu sa Mađarima, Slovencima, Slovacima, Bugarima, klubovima iz BiH, ali ne i srpskim.

 U Hajduku hoće sve osim Srba  Izvor: MONDO

Predsjednik fudbalskog kluba Hajduk iz Splita Marjan Brbić poručio je da se "i rukama i nogama" zalaže za formiranje regionalne lige, ali da smatra kako u njoj iz bezbjednosnih razloga ne bi trebalo da budu srpski klubovi.

"Mislim da još nije vrijeme da igramo istu ligu sa srpskim klubovima. Nije to neki moj nacionalistički stav, niti je to stvar mojih političkih uvjerenja. Razlog zbog kojeg mislim da nije vrijeme za zajedničku ligu sa Srbima je sigurnost. Bile bi to utakmice pune negativnog naboja i stvorili bi se veliki problemi za bezbjednost. Za druge opcije sam otvoren, i za ligu sa Mađarima, Slovencima, Slovacima, Bugarima, klubovima iz Bosne i Hercegovine", izjavio je Brbić za "Jutarnji list".

U posljednje vrijeme iz regiona se čuju najave da bi moglo ponovo da se formira zajedničko takmičenje, prije svega zbog finansijskih razloga.

Međutim, ta ideja i dalje je samo slovo na papiru, a moguće je da će tu i ostati pošto je predsjednik UEFA Mišel Platini prije nekoliko dana iznio negativan stav o regionalnom takmičenju.

(Tanjug/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC