• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pintu: Nema stajanja, napadački do kraja!

"Hoću da vidim ozbiljnost kod igrača čak i ako prvi damo gol. Nema stajanja, idemo naprijed od početka do kraja", rekao trener Zvezde Sa Pintu.

 Pintu: Nema stajanja, napadački do kraja!  Izvor: MONDO

Trener Crvene zvezde Sa Pintu pripremio je i drugu utakmicu na "Marakani" u četiri dana.

Poslije kragujevačkog Radničkog, koji je savladan rezultatom 2:0, ali uz visoku cijenu povreda dvojice ključnih veznih igrača Luke Milivojevića i Nenada Milijaša, crveno-bijeli pripremaju se za probijanje još jednog bloka postavljenog na 30-40 metara od Bobana Bajkovića.

Predvođeni portugalskim trenerom, fudbaleri Crvene zvezde pokušaće u srijedu od 18.30 i treći put ove sezone da pobijede kulski Hajduk, koji su jesenas dva puta teško slavladali u gostima. Prvo 0:1 u Superligi, pa 0:2 u osmini finala Kupa Srbije.

Uvid u ono što bi moglo da očekuje njegove igrače, Pintu je mogao da vidi u nedjelju kada je Partizan ostavio dva boda u Kuli - 1:1.

"Gledao sam tu utakmicu i imali je šta da se vidi. Vidio sam i Hajduk i Partizan. Bila je dobra utakmica, sa jakim intenzitetom u lošim uslovima za igru. Nije baš mogao da se igra kvalitetan fudbal po takvom terenu, ali sam primijetio da naš pritivnik voli duel, 'tuču' i da pokazuje veliku želju", rekao je Pintu i naglasio:

"U modernom fudbalu ne postoji protivnik kojeg lako pobijedite. U svakom meču morate da budete spremni na borbu".

Da brzo upija sve oko sebe, Pintu je potvrdio i analizom igre Kuljana. Kao što je pred meč sa Radničkim znao prezimena i karakteristike najboljih igrača svog kolege Dejana Đurđevića, tako je i ovog puta naglasio od koga prijeti najveća opasnost.

"Adamović, Veselinović i Sekulić se ističu kao lideri Hajduka, igraju sa iskustvom, igraju čvrsto. Zato će nam biti jako teško ako ih od starta ne shvatimo ozbiljno. Neće biti dovoljno ni ako 85 minuta budemo bili koncentrisani na igru", upozorio je Pintu i naglasio:

"Hoću da vidim ozbiljnost kod igrača čak i ako prvi damo gol. Nema stajanja, idemo naprijed od početka do kraja".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC