• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Imamo atmosferu i kolektivni duh!

"Završili smo turnir i nosimo pozitivnu pouku da možemo da se borimo sa problemima", tvrdi golman Srbije posle dva poraza i remija u Kini.

 Stojković: Imamo atmosferu i kolektivni duh!  Izvor: MONDO

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je u sredu da je ekipa izvukla pozitivnu pouku u nastupu na Olimpijskim igrama u Pekingu, na kojima je pretrpela dva poraza i jedanput igrala nerešeno.

"Završili smo turnir i nosimo pozitivnu pouku da možemo da se borimo sa problemima. Imamo atmosferu i imamo kolektivni duh", rekao je Stojković posle poraza od Argentine 0:2.

Srbija je odigrala nerešeno sa Australijom (1:1), a posle toga je izgubila od Obale Slonovače (2:4).

"Mi smo kolektiv, ne igramo tenis. Pokušali smo svi zajedno da uradimo nešto protiv jake Argentine. Ovo je kolektivni sport i ne pridajem značaj svojim odbranama. Najvažnije je bilo u ovom momentu da uz sve probleme ne obrukamo Srbiju", rekao je Stojković.

Olimpijska reprezentacija imala je mnogo problema sa sastavom, pošto su razni klubovi pravili probleme oko puštanja igrača u Peking. Selektor Miroslav Đukić je zbog toga bio čak i u sukobu sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem, a šampion Srbije Partizan ga je optužio za sebičluk.

"Selektor ima podršku svih igrača. Mi smo jedna celina. Ako jedna karika ispadne, ispada sve. Iako nismo imali rezultat, izvukli smo nešto pozitivno i idemo dalje", rekao je Stojković.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC