• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Edgar: Odlično što sam debitovao golom

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se sa Kipra sa povoljnim rezultatom i u revanš meč sa Apoelom sada sigurno ulaze kao favoriti na svom stadionu.

 Edgar: Odlično što sam debitovao golom Izvor: MONDO


Zvezda nije odigrala sjajno, ali je na mahove imala kontrolu nad mečom i ličila na dosta organizovan tim. Ni trener Zdenjek Zeman nije presrećan igrom, ali jeste rezultatom 2:2.

Jedan od najzadovoljnijih je Brazilac Edgar koji je u svom prvom zvaničnom nastupu za Zvezdu postigao gol:

„Tok utakmice je bio zaista čudan, ali mislim da je to bio meč zanimljiv za gledanje. Postigao sam svoj prvi gol u Zvezdinom dresu na zvaničnoj utakmici, ali mislim da sam mogao mnogo više da uradim. Prvi zvanični duel je uvek težak za uklapanje špic igrača, ali kada se postigne gol, to je onda odlična stvar“, kaže Edgar za klupski sajt.

Brazilac ističe da nema problem prilikom prilagođavanja sistemu 4 – 3 – 3 koji forsira Zeman, jer se u Portugalu često igralo tako. On kaže da je to za špic igrača uvek dobar sistem, jer krila ubacuju u sredinu opasne lopte.

„Što se revanša tiče, tu smo domaćini i moraćemo od početka da diktiramo tempo. Želimo da sve rešimo u prvom poluvremenu. Uvek je lakše igrati pred svojom publikom, pa se nadam da ćemo im se prikazati u najboljem svetlu. Nadam se da će vremenski uslovi biti bolji, jer je u Nikoziji bilo izuzetno sparno. Bili smo umorni, ali to je sasvim normalno. Verujem da će sve to sa vremenom postajati mnogo lakše".

Mnogi su se iznenadili kada su Edgara na terenu videli sa novim imidžom. Brazilac je rešio da se posle četiri godine puštanja kose ošiša, bez nekog preterano važnog razloga. Ove nedelje ekipi se priključio još jedan Brazilac koji stiže iz Portugala. U pitanju je napadač Kleo.

„Uvek je dobro imati Brazilce u ekipi. Drago mi je da dolazi i nadam se da će biti od velike pomoći ekipi“, ističe Edgar.

Naredno iskušenje Edgar i ostatak ekipe imaće već u nedelju kada u Novom Sadu, na startu sezone domaćeg šampionata igraju protiv Vojvodine.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC