• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović: Real nije ni bio blizu Ronalda!

Direktor Reala otkrio da Kristijano Ronaldo nije ni bio blizu Madrida. Mediji su malo napumpali celu stvar, kaže "Mijat".

 Mijatović: Real nije ni bio blizu Ronalda! Izvor: MONDO

Portugalac Kristijano Ronaldo ovog leta bio je u centru pažnje zbog priča o prelasku u madridski Real, ali ovaj transfer bio je daleko od realnosti, otkrio je sportski direktor "kraljevskog kluba" Predrag Mijatović.

Iako su mediji iz nedelje u nedelju najavljivali njegov odlazak na Santjago Bernabeu, Mijatović je za beogradski "Sport" rekao da prvak Španije ipak nije ni bio blizu dovođenja Ronalda.

"Bili smo zainteresovani, ali taj transfer su samo mediji doveli do mogućnosti realizacije, a stvarno nije bilo tako blizu.. A realnost je bila vrlo jasna: on je najbolji igrač sveta, pod ugovorom sa moćnim i jakim Mančester junajtedom i ako ne žele da ga prodaju mi smo nemoćni", otkrio je Mijatović.

On je dodao da je slično bilo i kada je Dejvid Bekam odlučio da Madrid zameni Los Anđelesom i da Real tada nije mogao ništa da učini da ga zadrži.

"Bekamu je istekao ugovor. Mi smo razgovarali o produžetku, on je harizmatičan igrač, te godine je osvojio i trofej, hteli smo da razgovaramo o novom ugovoru. Ali on je ranije doneo odluku da ode sa Santjago Bernabea", rekao je Mijatović.

S Ronaldom i Bekamom ili bez njih cilj "kraljevskog kluba" je uvek osvajanje trofeja u domaćim i evropskim takmičenjima.

"Real uvek ima vrhunske, najveće ciljeve. U sva tri takmičenja, Kup, Prvenstvo i Liga šampiona plan je uvek - vrh! U ovom klubu gde god i kad god igrao sve osim pobede je neuspeh. Mora se pobeđivati i u pripremnim utakmicama", rekao je Mijatović.

"Kraljevi" će i ove godine jurišati na duplu krunu u Španiji i trofej namenjen pobedniku Lige šampion, iako im dosad još nikada nije uspelo da u istoj sezoni osvoje sve tri titule.

"Cilj je uvek barem jedan naslov u sezoni, a naravno da je evropska titula nešto što svaki igrač sanja. Ali, to ne dosanjaju svi. Eto, ona sjajna generacija Reala u kojoj je igrao Butragenjo i ostali pet puta je bila prvak države, a nikad nisu osvojili Kup šampiona. A nije nikad, a posebno sada lako postati prvak Španije. Puno je jakih klubova, kvalitet je izuzetan", istakao je Mijatović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC