• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žurnal: Ćiro je pravi kad cvili ili moli?

Ćiro Blažević nije sa uspehom debitovao na klupi BiH, zbog čega je rešio da "renovira" tim.

 Žurnal: Ćiro je pravi kad cvili ili moli? Izvor: MONDO

Branimiru Bajiću i Darku Maletiću, do viđenja! Selektor fudbalske reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević odlučio je da za kvalifikacione susrete za SP protiv Španije i Estonije, između ostalih, ne pozove nekadašnjeg i sadašnjeg fudbalera Partizana.

Takvu odluku Blažević je doneo posle poraza od Bugarske (1:2) na debiju na klupi selekcije BiH. Branimir Bajić i Darko Maletić su, prema Blaževićevoj oceni, među glavnim krivcima za poraz.

U najmanju ruku čudna odluka Blaževića, s obzirom na to da je Bajić igrao uz levu aut-liniju, što nije njegova pozicija, a Maletić je igrao samo četiri minuta!?

Ipak, Ćiro je presekao - Bajić, Maletić, Mario Božić, kao i golman Mukić i Haris Handžić iz Sarajeva mu nisu potrebni. Ova dvojica poslednje navedenih ceo meč protiv Bugarske presedeli su na klupi za rezerve.

U osvrtu na odluku Ćire Blaževića, "Sportski žurnal" primećuje da je Bajić "ispao žrtva selektorovog lutanja oko sastava" i pita se "šta je to Bajić trebalo da uradi na, za njega, neprirodnoj poziciji" i "šta je Maletić mogao da uradi za četiri minuta koliko je bio na terenu?".

"Još je u sećanju Blaževićevo obećanje da će 'pojesti diplomu ako Prosinečki postane igrač'. Postao je, međutim, igračina, a veliki bosanski patriota, kako se Blažević sada predstavlja, nije održao reč. Neće selektoru zbog brisanja Bajića i Maletića gotovo niko zameriti, jer nemaju mentore u Sarajevu, a nisu ljubimci novinara koji sa Blaževićem sede i sufliraju mu koga da pozove u nacionalni tim. Nije tajna da je upravo na taj način skupljao podatke o 'bravurama' fudbalskih anonimusa'", ističe "Sportski žurnal" u tekstu "Bajić platio ceh Ćirinom lutanju".

Beogradski sportski list dodaje: "Šta tek reći za traktate o dolasku Papca, Hasagića? Blažević stalno priča da neće nikog da moli, a onda cvili i traže da se jave. Šta je pravi lik Blaževića - kad cvili ili kad moli? To, verovatno ni sam ne zna, ali ne treba mu dozvoliti da se igra ugledom dvojice sjajnih igrača i ljudi".

Maletić je mirno primio Blaževićevu odluku da ga ne pozove za kvalifikacione mečeve protiv Španije i Estonije.

"Ta odluka je očekivana i logična ako se ima u vidu da sam u Partizanu u drugom planu. Zahvalan sam Blaževiću što me se setio i pozvao u reprezentaciju, iako dva meseca nisam igrao za crno-bele".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC