• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Reprize neće biti!

Apelaciona komisija FS BiH na današnjoj sjednici razmatraće odluku Takmičarske komisije da prekinuti susret Sarajeva i Borca.

 BORAC: Reprize neće biti! Izvor: MONDO

Kako navodi Glas Srpske, u banjalučkom klubu saznali su kako će odluka da se utakmica registruje službenim rezultatom 3:0 u korist Borca biti poništena, te da će nakon žalbe kluba sa "Koševa", Sarajevo i Borac morati da ponove meč 9. kola Premijer lige BiH, koji je prekinut pri rezultatu 0:0 zbog ulaska domaćih navijača na teren.

"Rukovodstvo Sarajeva izlobiralo je poništavanje odluke Takmičarske komisije. Ako Apelaciona komisija donese odluku da se igra novi meč, Borac ga neće igrati. U slučaju da nas poslije toga kazne oduzimanjem tri boda, istupićemo iz Premijer lige. Borac je nekoliko puta kažnjavan zbog upada navijača i mi smo svoje kazne stoički odslužili. Zašto bi se sada prema nekom drugom premijerligašu zauzimao drugačiji stav. Nisu dobro organizovali utakmicu i moraju da snose konsekvence", pitaju se u Borcu.

Rukovodstvo Banjalučana iznijelo je stav da Apelaciona komisija "neće i ne može promijeniti ružnu sliku o dešavanjima na "Koševu", koje je vidio čitav civilizovani svijet".

"Divljačko ponašanje navijača Sarajeva mora biti sankcionisano, a odgovornost mora da snosi i Fudbalski klub Sarajevo, koji nije obezbijedio sve preduslove za ovaj susret. U slučaju da se nastave izvrtati činjenice, odnosno da se promijeni odluka, članovi Fudbalskog kluba Borac više se neće moći osjećati sigurno u ovom takmičenju", poručili su sa Gradskog stadiona, a prenosi Glas Srpske.

Sjednica u Sarajevu zakazana je za 11 časova.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC