• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krkić: Ja sam Španac, igraću za Španiju

Ni Radomir Antić, kao ni mnogo pre njega, nije uspeo da ubedi vunderkinda Barselone Bojana Krkića da se predomisli i izabere da igra za Srbiju.

 Krkić: Ja sam Španac, igraću za Španiju  Izvor: MONDO

Novi selektor "orlova" u svom prvom obraćanju javnosti, između ostalog najavio je da će pokušati da iskoristi prijateljske odnose koje ima sa fudbalerovim ocem, Bojanom Krkićem seniorom i da privoli napadača Barse da nastupa za našu zemlju.

Kada novi selektor Španije, Visente Del Boske nije uvrstio Krkića u tim koji će startovati u kvalifikacijama za Mondijal 2010. godine u Južnoj Africi, pomislili smo da bi Krkić mogao da se "naljuti" i obuče srpski dres, ali to se prema njegovim rečima neće dogoditi.

"Počastvovan sam pozivom Radomira Antića da zaigram za Srbiju, ali ja sam Španac i igraću samo za špansku selekciju", izjavio je Krkić, koji je rođen u Španiji, čija je majka Španjolka i koji je nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije te zemlje.

"Uveren sam da ću jednog dana debitovati u nacionalnom timu Španije", poručio je Krkić.

"Bio sam zadovoljan i kada sam sedeo na klupi... To je za mene bila velika čast. Živim u nadi da ću jednog dana zaigrati za reprezentaciju", rekao je Krkić.

Selektor Del Boske uverava Krkića da neće čekati dugo.

"Računamo na Bojana za ubuduće. U ovom trenutku konkurencija za nacionalni tim je izuizetno jaka", istakao je Del Boske.

Zvanični šampion Evrope počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo utakmicama protiv BiH i Jermenije, a selektor je pozvao sledeće igrače:

GOLMANI: Iker Kasiljas (Real Madrid), Pepe Rejna (Liverpul).

ODBRANA: Raul Albiol (Valensija), Fernando Navaro (Sevilja), Đoan Kapdevilja (Viljareal), Huanito (Betis), Karles Pujol (Barselona), Serhio Ramos (Real Madrid), Andoni Iraola (Atletik Bilbao).

SREDINA: Ćavi (Barselona), Santi Kasorla (Viljareal), David Silva (Valensija), Ćabi Alonso (Liverpul), Anders Inijesta (Barselona), Markos Sena (Viljareal), Dijego Kapel (Sevilja), Sesk Fabregas (Arsenal).

NAPAD: David Vilja (Valensija), Danijel Guiza (Fenerbahče), Fernando Tores (Liverpul).

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC