• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obama trener Vest Hema? Kvota 10.000!

Neimenovani londonski biznismen uložio je deset funti da će potencijalni predsednik SAD postati novi menadžer Vest Hema.

 Obama trener Vest Hema? Kvota 10.000! Izvor: MONDO

Put od Bele kuće do stadiona Vest Hema u zapadnom delu Londona, ne bi morao da bude tako dug za predsedničkog kandidata Baraka Obamu, barem ako je verovati navijačima engleskog premijerligaša.

Kandidat Demokratske stranke za predsednika SAD našao se na listi mogućih naslednika Alana Kurbišlija na klupi Vest Hema, koju je objavila najpoznatija svetska kladionica Vilijem Hil.

Krivac za to je neimenovani londonski biznismen, koji je predložio da se Obama nađe na listi kandidata sa šansama 10.000:1. On je na potencijalnog predsednika SAD uložio deset funti.

Kladionica je pristala da stavi Obamu na listu, smatrajući da je nemoguće da se prognoza londonskog biznismena ostvari. Ukoliko bi se čudo ipak dogodilo, smeli kladioničar bi zaradio fantastičnih 100.000 funti (123.260 evra).

Od početka predsedničke kampanje u SAD, Londonom kruže glasine da je Obama postao navijač Vest Hema, kada je pre pet godina prvi put posetio London.

Portparol Vilijem Hila, Grejem Šarp, rekao je da je kladionica pristala na ovaj predlog, pošto je biznismen svojim američkim prijateljima samo želeo da pokaže kladioničarski listić sa Obaminim imenom.

"Stavili smo ogromnu kvotu, pošto pretpostavljamo da on (Obama) u ovom trenutku razmišlja kako da dođe do malo važnijeg radnog mesta. Ako izgubi predsedničku trku, ko zna... Svašta je moguće", rekao je kroz šalu Šarp.

Na listi za predsedničke izbore kod Vilijem Hila, Obama je favorit da pobedi republikanskog kandidata Džona Mekejna. Kvota na Obamu je 4:9, dok su šanse njegovog rivala 13:8.

Najveće šanse (3:1) da u ovom trenutku postane trener Vest Hema, ista kladionica dala je selektoru Hrvatske i nekadašnjem prvotimcu "čekićara" Slavenu Biliću.

(Beta-AP, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC