• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Anri neće igrati, ali dobro što je tu

Trener Arsenala odbacio mogućnost da se legendarni Francuz treći put vrati u redove "tobdžija", ali i kaže da mu je drago što trenira sa ekipom.

 Venger: Anri neće igrati, ali dobro što je tu Izvor: MONDO

Tjeri Anri je ušao u srca navijača Arsenala za sva vremena. Najbolji strelac londonskog kluba svih vremena sa 228 golova ovih dana održava formu sa "tobdžijama" što je bio povod da se novinari raspitaju da li će, možda, treći put, obući dres Arsenala.

Anri i još jedan Francuz, Rober Pires, koji je prošlog mjeseca napunio 40 godina, trčkaraju u Arsenalovom trening kampu, pokušavajući da ostanu u formi, odnosno da ne dozvole im stomaci narastu.

Trener Arsenala, Arsen Venger, međutim, odbacuje mogućnost da Anri, koji ima 36 godina ponovo obuče crveno-bijeli dres londonskog kluba. Ali, drago mu je što je Anri tu, jer je sa njim uvijek zabava.

"Tjeri je ovdje samo da trenira i ništa više. On i bilo koji drugi bivši igrač Arsenala je uvijek dobrodošao", rekao je Venger o svom zemljaku, koji je u januaru 2012. godine privremeno ponovo bio dio Arsenala.

Sada nije u planu da se napravi sličan potez. Anrijev tim u SAD Njujork Red Buls je ispao iz plej-ofa, tako da je on odlučio da formu održava u Londonu.

"Imamo veliku i dobru ekipu i imamo dovoljan broj onih koji su tu da pomognu da tim ostane u visokoj formi. Dobro je što su i Anri i Pires ovde, jer doprinose dobrom duhu cijele ekipe. Ovdje su samo da bi se rekreirali i uživali", rekao je Venger.

Anri je igrao u Arsenalu od 1999. do 2007, a potom i četiri utakmice na pozajmici tokom 2012. godine. Iz Londona je otišao u Barselonu, potom i u Njujork Red Bul, ali nikada nije krio da mu je Arsenal u srcu.

(MONDO, Foto: AP Photo/Orlin Wagner )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC