• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAJEDNICA: Mirno, prvenstvo je regularno

Krovna organizacija učesnika Jelen Superlige takođe se oglasila povodom povišenih tonova na liniji Crvena zvezda - Savez - Partizan.

 ZAJEDNICA: Mirno, prvenstvo je regularno Izvor: MONDO

Nakon još jednog u nizu "rata saopštenjima", oglasila se i Zajednica klubova Jelen Superlige.

Dan poslije sudijske greške na utakmici Voždovac - Partizan, koja je inicirala saopštenje Crvene zvezde, koje je izazvalo saopštenja Fudbalskog saveza Srbije i crno-bijelih, krovna organizacija takmičenja apelovala je da se smire tenzije.

Zajednica je ocijenila da nedavni postupci svih strana "izuzetno opterećuju takmičenje i negativno utiču na tok takmičenja".

"Dosadašnji dio prvenstva pokazao je regularnost takmičenja, što se potkrepljuje postignutim rezultatima i minimalnom bodovnom razlikom klubova, posebno u odnosu na Crvenu zvezdu i Partizan", konstatovano je u saopštenju objavljenom na sajtu Zajednice.

Navedeno je i da svi u toj organizaciji iščekuju hitnu reakciju Sudijske komisije FSS povodom greške Miodraga Gogića, koji nije dosudio penal za Voždovac u nadoknadi vremena.

"Evidentno je, da u ovoj polusezoni ima više prigovora na suđenje i da su svi ti prigovori dostavljani Sudijskoj organizaciji, koja je postupala i sankcionisala uočene propuste i sudijske greške. To će svakako biti urađeno i u ovom konkretnom slučaju i u tom pravcu očekujemo hitnu reakciju Sudijske komisije FSS koja je prema Statutu FSS jedino i nadležna u ovoj oblasti".

"Ovom prilikom apelujemo na jedinstvo klubova u Super ligi sa zahtevom, da svi organi u okviru FSS svojim ponašanjem i svojim odlukama moraju da doprinesu kvalitetnijem i uspješnijem takmičenju", piše u saopštenju.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC