• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Neprimjerene riječi Karadžića

Nastavljen je "rat saopštenjima". Ponovo su se oglasili crveno-bijeli.

 ZVEZDA: Neprimjerene riječi Karadžića Izvor: MONDO

Dan poslije saopštenja Zvezde podstaknutog utakmicom Voždovac - Partizan, iz Ljutice Bogdana još jednom su se obratili javnosti.

Poslije Fudbalskog saveza Srbije, Partizana i Zajednice klubova Superlige, crveno-bijeli su poslali još jednu poruku javnosti.

Konstatovali su da je Tomislav Karadžić posljednja osoba u Srbiji koja odlučuje ko će biti aboliran i poručili da je, za razliku od njega, Draganu Džajiću mjesto u fudbalu.

Saopštenje prenosimo u cjelosti, poput prethodnih.

"Neprimjerene riječi i primitivizam nekoga ko bi trebalo da ujedinjuje u srpskom fudbalu, možda i najbolje govore da su ponovo od strane našeg kluba postavljena prava pitanja.

Prošli put, kada smo postavili ovakva pitanja, bili smo "podvodači", "propali biznismeni"... Danas govorite o abolicijama jasno ciljajući na predsjednika našeg kluba. Za razliku od vas, predsjedniku FK Crvena zvezda, Draganu Džajiću, je mjesto u fudbalu kao zvanično najboljem fudbaleru u 20. vijeku i čovjeku koji sa svojim klubom ima 36 trofeja uključujući titulu evropskog i svjetskog šampiona, i čovjeku koji je aboliran od strane predsjednika Republike Srbije, nakon višegodišnjeg procesa, u kome mu nije pronađena nijedna nezakonita radnja. A, Tomislav Karadžić je posljednji koji treba da odlučuje ko će u Srbiji biti aboliran.

FK Crvena zvezda jedini je na ovim prostorima do dinara stavio na uvid javnosti i državnim organima svu svoju poslovnu dokumentaciju i saopštio da se u prostorijama našeg kluba svakodnevno nalaze pripadnici istražnih organa. Fudbalski klub Crvena zvezda očekuje od nadležnih državnih organa da pozovu predsjednika FSS i druga lica koja imaju saznanja o "milionskim pljačkama koje su zataškane" da njima saopšte to što znaju, kao što od istih organa očekujemo da se bave i poslovanjem Fudbalskog saveza Srbije, posebno po onim pitanjima o kojima su pisali mediji.

Poslije svih neuspjeha u kvalifikacijama tokom kojih smo gubili milione evra, loših izbora i smjena selektora i drugih pogrešnih poteza, od Tomislava Karadžića se samo očekuje da učini jednu dobru stvar za srpski fudbal, da održi makar jednom riječ, i napusti mjesto predsjednika FSS.

Nama nisu potrebne "strane sudije", već zdravo fudbalsko okruženje u kome će pobjeđivati bolji na terenu. Nama su potrebni uslovi u kojima će igrači željeti da ostanu u srpskom fudbalu, a ne da odlaze za prvom ponudom.

Iznesenim stavovima Fudbalski klub Crvena zvezda nema namjeru da omalovažava bilo čiji sportski uspjeh već da ukaže na hitnu potrebu za uspostavljenje regularnosti u našem fudbalu, za dobrobit svih ljubitelja fudbala".

(MONDO, Foto: MONDO - Petar Stojanović )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC