• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić (ne) ostaje na klupi Vojvodine

Trener "lala" priznaje da postoji nekoliko ponuda drugih klubova, ali da će konačnu odluku donijeti poslije razgovora sa čelnicima Novosađana.

 Nikolić (ne) ostaje na klupi Vojvodine Izvor: MONDO

Marko Nikolić na papiru je trener Vojvodine do sljedećeg ljeta, a klub želi i da saradnja bude produžena.

Ipak, činjenica je da se mladi stručnjak nalazi na meti drugih klubova i da ne bi bilo iznenađenje da ove zime promijeni klupu.

"Upravo zbog brojnih priča koje kruže ponudio sam Nikoliću da razgovaramo o produženju ugovora pod povoljnijim uslovima od sadašnjih. Na taj način pokazujemo da imamo visoko mišljenje o njemu, bez obzira na krizu rezultata, a na njemu je da se izjasni", izjavio je za "Žurnal" Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine.

Na drugoj strani Marko Nikolić ističe da je prije mjesec dana, kada je u medijima pokrenuto pitanje njegove "selidbe" obećao da će "lale" voditi do kraja jesenjeg dijela šampionata. Time je želio, kako tvrdi, da zadrži mir i koncentraciju i da ekipu fokusira na takmičarske obaveze, a da pred zimsku pauzu sjedne za sto sa čelnicima kluba i da "podvuku crtu".

"Planiram da porazgovaram sa ljudima u klubu, sa predsjednikom Milenkom Jokićem i njegovim saradnicima. Kada razjasnimo stvari saopštiću stav u vezi sa prijedlogom o produženju saradnje", rekao je Niikolić i dodao da se sa njegove strane ništa nije promijenilo, dok su "pojedine okolnosti nametnule drugačiji redoslijed poteza i zato se i nalaze tu gdje jesu".

Nikolić je u kratkim crtama napomenuo o čemu će razgovarati sa čelnicima kluba.

"Interesuje me kako rukovodstvo Vojvodine razmišlja o budućnosti. Postoje brojne stvari internog karaktera, o kojima ne bih pričao, ali je bitna ona koja se tiče kadrovske situacije u klubu. Desetak prvotimaca razmišlja da u zimskoj pauzi napusti klub i interesuje me kako će se to razriješiti".

On je dodao i da ga ne dotiču čaršijske priče.

"Ne želim da se bavim time i da to komentarišem. Istina je da imam nekoliko ponuda domaćih i stranih klubova, ali odluku u vezi sa tim nisam donio prije razgovara sa ljudima iz Vojvodine", dodao je Nikolić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC