• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boban: Ovaj Mario bi u mom Milanu nosio torbe

...i za kašnjenje na trening zaslužuje šamare!", kaže Zvonimir Boban.

 Boban: Ovaj Mario bi u mom Milanu nosio torbe Izvor: MONDO

Bivši fudbaler Milana Zvonimir Boban kritikovao je Marija Balotelija, navodeći da zbog neodgovornog ponašanja ne zaslužuje da nosi dres trofejnog italijanskog kluba.

"Prestanimo više da pričamo o tom Baloteliju. On je samo sjedio na klupama drugih klubova, to je sve što je radio u životu. Baloteli će uvijek biti manji od Milana. U mom Milanu on bi nosio torbe igračima kao što su Marko van Basten, Žorž Vea i Andrej Ševčenko", rekao je Boban za italijanski Skaj Sport.

Baloteli je izazvao gnijev navijača kada je prošlog vikenda na utakmici protiv Djenove (1:1) promašio drugi penal u sezoni, a zatim dva dana zaredom kasnio na treninge roso-nera.

"Trebalo bi da se ugleda na Kaku, koji je osvojio Ligu šampiona, Svjetsko prvenstvo i Zlatnu loptu, a i dalje trenira i trči kao mladić. Za kašnjenje na trening Baloteli bi dobio šamar od igrača kao što su Paolo Maldini, Marsel Desai, Sebastijano Rosi, Alesandro Kostakurta i Franko Barezi. On nije u stanju da shvati neke stvari i ne razumije šta znači nositi ovaj dres", dodao je Boban.

Bivši hrvatski reprezentativac nosio je dres Milana od 1991. do 2002. godine i za to vrijeme osvojio je četiri Skudeta, tri italijanska Superkupa i 1994. godine trofej Lige šampiona.

(MONDO/Tanjug, Foto: Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC